problema e simpla: bule destul de mari in silicon la lipirea acvariului, niciuna insa nu penetreaza total pelicula, pana in afara suprafetei lipite. Geam de 6 mm, acvariu cub de 25 de litri - o singura pereche de molly, valoare sentimentala. nu stiu cum naiba am facut, la 14 ani mi-am facut primul acvariu de 100 si ceva de litri si a iesit perfect... acum cred ca nu am pus destul silicon.
Silicon folsit: bison - pentru acvarii
Latura acvariului 30 cm
Idei proprii si probabil proste: cornier de culoarea mobilierului pe exterior, ca intaritura si ar da bine si estetic in cazul de fata. nu gasesc insa cornier.
Intrebari:
Cate sanse am sa devin fericit - stau la parter asa ca vecinii nu intra in calcul.
Ce pesti as mai putea sa tin in acvariu cu perechea de molly la un volum atat de mic?
Orice alte idei vis a vis de remedierea problemei sunt bine venite
Mentionez ca de acvariu o sa am nevoie doar pana dupa sarbatori, cand o sa fac altul identic - la suprafata de geam necesara mie costurile sunt infime, 15-25 de lei. Sunt deja la a doua tentativa, primul acvariu, cu geam de 4, l-am lipit cu silicon sanitar aseara si am citit ca e toxic, asa ca am renuntat la a chinui bietele vietuitoare.
Mentiune: stiu ca sunt batut in cap, asa ca va rog sa ma menajati...
Multumesc