| Message |
|
|
|
Total de acord, pusesem alb fin, ca in varianta anterioara aveam mai multe stem-uri (de aici lenea pentru celelalte :D mai ales ca doar ala ramasese la cutia cu maimute disponibil)
|
 |
|
|
|
Dap, am pus cuart Dennerle.
|
 |
|
|
Hermit wrote:... Astept cu interes update-uri la jurnal.
Un update, ultimul pentru acest bazin deoarece se transforma in cadou si doar voi avea grija din cand in cand de el.
|
 |
|
|
gsv wrote:Arata f. bine. 
Multumesc frumos.
Urmeaza sa fac rost de piatra si sa ma ridic putin cu scape-ul, fiind micut nu mai am nici loc pentru corali, plus ca nu imi place scape-ul cum arata asa. 
|
 |
|
|
|
Ms frumos, nu era deloc rea, ba chiar am fost foarte placut surprins de ea, insa lampa ai prime a venit ca si cadou din partea familiei (impreuna cu un skimmer tunze 9001), tind sa cred ca se saturasera sa ma auda bombanind mereu ca le vreau :D.
In spate am lasat special loc, de cand am conceput acvariul, sa incapa siporaxul din sumpul vechiului bazin, compartiment pentru alga si unde este pompa am infipt skimmer-ul.
Pacat ca nu mi-am permis o adancime mai mare la display, dar asta e, ma joc cu ce am :D.
|
 |
|
|
|
2
|
 |
|
|
|
Z Pico incepe sa se stabilizeze asa cum imi doream. Am scapat de cyano (recomand chemiclean pentru rezultate rapide), sper sa nu mai apara (nu schimb nimic la mentenanta, mancare fff putina pentru Galbenus - asta fiind numele pestelui acordat de baietelul meu :D ).
Am reusit sa surprind cateva culori pe care le impartasesc cu voi.
|
 |
|
|
|
Se vinde lampa led Aqualight 120 cm (lumina alb albastra) plus controller Current USA.
A fost folosita la acvariu de apa sarata (fish only, nu este potrivita pentru corali) si la acvariu de apa dulce cu ciclide.
Pret 199 ron (se da si la schimb cu piatra vie sau uscata).
Pm sau 0734.302.364, Stefan
|
 |
|
|
|
Am scapat de grija clovnilor si anemonei de cand am luat piticul asta galben :D
|
 |
|
|
Hermit wrote:Osmozorul a ajuns la mine in stare excelenta. Arata si functioneaza impecabil (poza pacaleste un pic datorita foliei de protectie de pe cartuse care da sa se desprinda). Multumesc inca o data Stefane!
Sa il stapanesti sanatos si sa iti fie util in proiectele tale viitoare! Multumesc si eu!
|
 |
|
|
|
Se adauga si Spumator- Comline® DOC Skimmer 9001 Tunze 20-140 litri - pret 280 ron
|
 |
|
|
|
Au mai ramas valabile:
- rama cu plasa dimensiuni 80 x 35 cm (cea de la vechiul bazin, decupat pe o latura deoarece aveam in-ul de la un filtru extern jbl) - pret 30 ron
- incalzitor Oase 150 w (factura si garantie inca 1 an si vreo 3 luni) - pret 40 ron
Se dau si la schimb cu corali.
|
 |
|
|
pyrnhia wrote:Salut,restrictorlu de la osmoza ce problema are de este dat cu banda izolatoare?
Picura la un moment dat de la o greseala de montaj, a fost coafat si izolat  . In prezent functioneaza fara probleme, pe acolo nu e nici presiune, doar se scurge apa reziduala, dar oricum nu are nici o pierdere pe nicaieri, e safe.
|
 |
|
|
|
Se vand urmatoarele:
- osmozor (utilizat aproximativ 7 luni) nu necesita inlocuire de membrana sau altceva + recipient de recoltare de 50 litri - pret 90 ron
- pompa de recirculare Aqua Zonic Evo 6, 4000 lph (nu are stutul cu care se face legatura la furtun, a fost folosita la amestec de apa si sare pentru bazin de apa sarata) - pret 40 ron
- rama cu plasa dimensiuni 80 x 35 cm (cea de la vechiul bazin, decupat pe o latura deoarece aveam in-ul de la un filtru extern jbl) - pret 30 ron
- incalzitor Oase 150 w (factura si garantie inca 1 an si vreo 3 luni) - pret 40 ron
Accept si schimburi cu corali (zoasi si ciuperci in special, dar nu neaparat)
PM sau 0734.302.364, Stefan
|
 |
|
|
|
Update jurnal:
In urma unor greseli, pe care mi le asum, am pierdut destul de multi corali (dar am perseverat in a gasi motivele si a repara ce era de reparat), drept urmare:
- voi introduce si pesti pentru a recapata echilibrul bazinului (am pus unele probleme doar pe tema mutarii din cel vechi si stabilizat in cel nou....dar nu este doar atat)
- am schimbat lampa cu una ai prime (non hd)
- am schimbat pompa de valuri hdyor koralia 1600 l cu una tunze, mai puternica
Am curatat bazin, roci, hardware de cyano si diatome, aspirat substratul si la 3 zile daca a fost nevoie, schimb regulat de apa 20% si restrictionat drastic mancarea (aici am gresit cel mai mult)
Rezultatul in poza :)
|
 |
|
|
|
Se poate inchide, multumesc frumos pentru gazduire!
|
 |
|
|
|
Vand lampa de la bazinul meu Z Pico (cree led, lumina alb/albastra, 30 w) la cutie, cu suportul original, stare perfecta de functionare, o am de aproximativ 4 luni - pret 200 ron
|
 |
|
|
Lemon wrote:Salut.
Pompa o sa o vreau eu, daca trimiti prin curier cu plata in avans.
Ce plasa ai folosit la rama?
Salut, multumesc frumos, ti-am trimis un pm. Toate cele bune, Stefan
|
 |
|
|
|
Se vand urmatoarele:
- Bazin cu margini rotunjite, 36 litri, dimensiuni 48 x 25 x 30 cm + filtru intern Tetra In400 plus + incalzitor 50 w - pret 140 ron
- Pompa de valuri Koralia (nu stiu sigur daca este 900 l/h sau 1600 l/h) - pret 70 ron
- Rama cu plasa de protectie, dimensiuni 80 x 35 cm - pret 40 ron
- 1 frag montipora purple - pret 40 ron
Telefon 0734302364, Stefan
|
 |
|
|
|
Se poate inchide, multumesc pentru gazduire.
|
 |
|
|