[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: melcu
Forum Index » Profile for melcu » Messages posted by melcu
Mai taci si tu. Nu mai pune paie pe foc. Am scos matrixul din ala mic in speranta ca am luminile mai repede dincolo... si mut tot dar ce zici AM DIN PARTI.
Acum fara o filtrare decenta... si fara o apa curata si schimburi regulate este greu de tinut soricaria mica.

Asa ca intreb si eu ce si cum. Poate gasesc alte solutii decat sa ma murdaresc pe maini si sa bag ceva matrix back ! Desi cred ca tot acolo am sa ajung mai devreme sau mai tarziu
Cat de bine sa il curat ?
M-am invatat minte si testez de fiecare data. Intai las 5 minute sa curga asa. Apoi pun intr-o cana si testez.
La sfarsit testez toata sticla de 10 L in care colectez apa.

Salutare !

Am si eu o intrebare de neam prost.

Am cumparat urmatoarea soricarie.... respectiv http://www.fish-street.com/tds_meter_pen?search_string=TDS din ce masoara el acolo.... odata am TDS 5 alta data 35 alta data 7 si tot asa.
Apa vine de la acelas osmozor. Exista o explicatie logica ?

In principiu daca apa depaseste 10 ppm nu fac schimb de apa. Dar nu inteleg de ce sunt dati cand are 5 si alta data 30 ! Ma depaseste problema. Are vreo legatura cu temperatura apei... ca am masurat si am tot masurat si la temperaturi diferite... si degeaba.

Si imi este greu sa cred ca osmozorul poate sa faca o figura de genul avand in vedere ca are membrana nou.

Salutare,

Parerea mea este in felul urmator...

Treci frumos pe la rubrica despre mine. Spune acolo una alta despre tine.

Apoi faci frumos o lista cu corali pesti echipamet dimensiuni.

Eventual mai multe poze... ai dreptul sa adaugi maxim 5 poze intr-un post.

Si apoi mai vezi.

O seara placuta.
Cat de tare poa sa fie !!
Bre dar cum ar fi sa te intorci la anu' si sa nu mai gasesti nici alge nici iepure !?

Treaba este cam nasoala... dupa cum se vede.....
Te-ai distrat ceva observ.

Spor cu noul set-up.
Ala micu ... care respira greu !

Era ruda cu SURI !

Eu cred ca o sa ramana doar peste in acvariul ala.

Deasemenea mai cred ca pesti draguti si mititei... gen mandarinul nu au sanse sa vietuiasca acolo prea mult !

O sa ii prinda SURI
Salutare,

Ce refractometru ai cumparat si de unde !?

Merci.
Sa iti traiasca sa se si imulteasca
Sa dai si altora.
Bine bine, dar pozele unde sunt ?
Io zic sa facem un poll @ Cine este de acord sa o sontorogesti pe Suri !
Pentru mine este clar unde sunt crevetii.
Nu stiu tu de ce ai dubii.
Ma si miram cum un biolog putea sa spuna asemenea ineptii.
Deocamdata discutam de ce traieste pe sub nisip fara lumina !
) Ajungem si la ce habiteaza pe deasupra !

Rabdare si tutun !

Vezi cu melcii aia.
Pentru ca aia nu rastoarna nisipul ! Aia il muta cum vor muschii lor
Plus de asta are cam 15 cm stratul de nisip. E greu si pentru ei !
Sarumana. Sa fie primita. Oare se supoarta prin acvariu fara lumina sau tre sa ii luminez fata ?

Am gasit aici ceva ceva .. http://www.whitecorals.com/shop/en/Invertebrates/Cleaning-Crew-Packs/Cleaning-Crew-Pack-Small.html

Dar prea multi crabi si alte rachete. Eu vreau nassarius multi.

O sa dau mesaj lui Lucian. Dar vreau ceva mai mult de 10 melci. Cred ca 30=40 ! Pana mea sunt 100 de kg de nisip. Trebuiesc aerisite.
Cu lumina stau prost. Adica este inexistenta pana acum. O sa vad ce zice Radu ca ramasese ca o facem.
Teste de apa o sa fac in week-end... si o sa vad cum stau atunci.
Saptamana asta cred ca termin cu Stability.

De unde ziceti ... ca gasesc fo echipa de soc ! Ceva melci crabi scoici si alte moluste ?

In alta ordine de idei am schimbat membrana la instalatia de osmoza. Acum am si eu apa decenta pentru acvarii.

Deci i need melci cati unde cum ?

Forum Index » Profile for melcu » Messages posted by melcu
Go to: