Salut tuturor!
Dupa o incercare esuata o iau de la inceput dar acum o sa fac totul ca la carte! Pe langa ce stiu am citit mult pe forum, in reviste si chiar si de pe youtube dar sunt sigur ca mai am multe de invatat si sper sa ma indrumati pe drumul cel bun!
Ce am momentan:
- Acvariu home made 85x35x40 = aprox 120 litri brut
- Filtru JBL e900
- Incalzitor Aquel 200w
- Pompa de aer cu 2 iesiri si 2 pietre de aerare
- Capac home made din PVC cu 2 neone de 18W daylight
- Termometru si toate cele necesare pt intretinere
- Substrat Sera Floredepot 4.7 kg si pietris (cuart) 9kg
- Mai am si o buturuga mare cumparat de la petshopul din cora, nu stiu ce fel dar e frumos
Plantele si pestii inca nu stiu inca, o sa ma orientez in zilele aste, vreu sa fie frumos dar nu prea complicat pt ca sunt inca incepator..
Astazi am pus substratul si pietrisul, am instalat filtrul, incalzitorul si am pus cam 70% apa
Vineri o sa cumpar niste plante si incept ciclarea
Astept orice sfat, indrumare, idee sau critica constructiva si apelez la ajutorul vostru ca sa imi indeplinesc visul de a avea un acvariu echilibrat atat din punct de vedere estetic cat si functional!
Acum am un test 5:1 de la sera dar o sa imi cumpar in weekend unul complet si o sa revin cu teste si evolutia acvariului in fiecare zi ca sa fie totul OK!
Cred ca o sa pun si un filmulet sa vedeti despre ce e vorba, sa vad cum iese cu telefonul ca nu am acuma camera acasa :s
Pentru inceput cam atat
O seara placuta si ape limpezi tuturor!
Edit: Aici e si filmuletul, nu e grozav dar se vede ceva
http://www.youtube.com/watch?v=pTXRSjGyGu0
Planul initial era ca o sa pun filtru intern dar nu a rezistat si am cumparat unul extern dar acum nu stiu cum sa maschez tuburile de IN si OUT

Astept idei