[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LUPmic
Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
Am 2 Cory albino carora li s-au inrosit aripioarele dorsale si intre ochi si gura de asemenea au pete rosii, aveti idee ce poate fi? Am cautat pe jbl online hospital si nu prea seamna cu nimic.Cu pozele stau prost (din cauza aparatului)
Da' de cand ai acvariul actual (ala cu "carasi,guppy,molly,coridorasi,etc") de te-ai plictisit de ei?
Acum da
De ieri am intrat in posesia unui astfel de filtru. L-am pus in functiune si am o nelamurire, din cand in cand "sifoneaza" apa, adica pe gaurelele de iesire in acvariu "sufla" mai tare. Aveti vreo idee de ce? Mentionez ca inainte de punere in functiune am bagat putina vata perlon in "sifon".
Eu unul eram chitit pe Tetra la un moment dat, insa dupa ce am mai citit pe aici si titnand cont ca e o diferenta de vreo 3-4 sute de mii am ales JBL CristalProfi e900.
Am dat 330 pe el in Hornbach. (daca e considerat reclama rog stergerea propozitiei)
Bine ai venit !!!
Era bun de luat insa eu sunt in Bucuresti
Si unde mai pui ca am vazut ca o garnitura costa "doar" 15 lei (este vorba de "o ring")
" sper k maine dupa-amiaza sa pot pune cativa pesti in el. iar tetrazonele vor trece in vechiul acvariu d 25L care le e suficient. "

Pai nu astepti sa se cicleze acvariul
Pietrisul este spalat?
Acvariul il tii "la geam"?
Da, poti baga plantele acum.
Pai inainte de toate trebuie sa ne spui ce plante vrei si cat este coloana de apa.
andreea_bubu wrote:Vreau sa cumpar o planta Anubias Barteri si Java Moss.Ma poate ajuta cineva?
Pe reef.ro am gasit Anubias Bateri dar Java moss nu este.
Daca vinde cineva asa ceva il rog sa posteze sau sa ma contacteze prin pm.

Incearca la "Mica publicitate" la "Cumparari" poti avea sanse de reusita mult mai mari.
Eu am facut unul din sticla de 6 mm (cu dim. 80/40/40==> 128brut) si pana acum n-are nici o problema.
Mare atentie trebuie acordata suprafetei pe care va sta acvariul.
Mare atentie cu guppy, se inmultesc foarte repede si in 15 litrii vei acea in curand o oala de ciorba Daca sunt numai masculi e totul ok.
Daca te incadrezi la JBL "go for it" , eu ti-am recomandat in banii de care ai zis
Si intr-adevar am auzit si eu ca Tetratec-urile cam fac figuri.
"planta din aia lunga ca iarba-nu ii stiu numele exact " e cumva Valisneria?
Cum ai spus si tu, multi pesti si scalarul cu neonii nu prea fac casa buna. E posibil sa-i pape
Daca tii neaparat sa iei alt filtru, mai bine cumperi unul extern:
http://www.pepika.ro/produse/21-acvaristica/385-echipamente-pentru-acvaristica/429-filtre-de-apa/4981-filtru-extern-aquael-minikani-80.htmlsau
http://www.pepika.ro/produse/21-acvaristica/385-echipamente-pentru-acvaristica/429-filtre-de-apa/4730-filtru-extern-tetratec-ex-400.html un pic mai scump
Mai bine incerci sa sifonezi substratul la schimbul de apa.
Aaaaaaa si Aquaball-ul e tot de la Eheim, nu de la Tetra.
Am mai trimis si ieri un mesaj insa vad ca nu a aparut. Deci, cand ne vedem?
Pai in primul rand ai prea multi pesti in 20 de litrii.Cauza imbolnavirilor pote fi calitatea apei.Daca ai plante artificiale de ce mai tii pietrisul, renunta ori la plante(recomandat) ori la pietris.

Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
Go to: