[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ERSINV
Forum Index » Profile for ERSINV » Messages posted by ERSINV
In curand o sa primesc in acvariu comunitar ( 60x30x30 /54 L plantat mediu ) 4 Fundulopanchax nigerianus Markurdi . Eu mai am : 3 oto, 11 neoni, 2 corydoras, 2 ramirezi blue, 2 xipho si o zebra rosie . In afara de xipho si zebra promise ce trebuie sa mai dau . Am inteles ca ar fi agresivi.
Deci Easy Carbo se pare ca face minuni !
Momentan am schimbat un pic fauna: 6 neoni adulti , 5 neoni juvenili, o pereche de xipho, 1 ancistrus, 2 ramirezi blue, 2 corydoras aeneas -adulti , o zebra si 3 oto .
Pentru ca am probleme cu algele folosesc easy carbo. Astept minuni.
Am cautat killifish dar nu se gasesc in Bucuresti. La sina in Obor un nene imi explica ca nu sunt vandabili ca traiesc putin . Se pare ca la noi in Romania sunt doar iubitori de vivipari , carasi .
Multumesc, pentru informatii. Am postat aici pe " Cea dintai comunitate a acvaristilor" in speranta ca ma ajuta cineva cu un trio de gardeni.
Insist
Valabil in continuare! Un trio de gardeni sau lineatus. Multumesc
Am dat scalarii, si am adaugat 5 neoni mici acum am urmatoarele animale: 11 neoni, 2 xipho, 2 corydoras, 2 ramirezi + o zebra rosie siun ancistrus juvenil.
Temporari sunt: xipho si zebra pana se duc la noua locatie.
Multumesc pentru sfaturi! Am inceput fertilizarea! JBL Ferropol.
Am adaugat al II-lea filtru intern Jebao 333F (300l/H) pe langa Eheim 2007 si observ ca apa este cristal.
Cu toata suprapopularea din acvariul meu observ ca pestilor le merge bine: toti au culori vii. Ramirezii cand i-am luat din magazin erau foarte stersi si erau albastri doar pe eticheta ( din Cora Lujerului).
Nimic nici un comentariu? O critica mica ?
Inca doua poze ! Febletea mea Ramirezii!!
Buna Dimineta, am postat 2 poze cu acvariul meu
Buna Ziua, ma numesc Gabi sunt din Bucuresti. Cu ajutorul unei prieten am redevenit acvarist ( am avut mai multe nano acvarii) .
Detin un Eheim Aquastar 60 (60X30X30) filtru intern Eheim 2007 si filtru intern Jebao 333F(300l/h), pompa de aer Resun 1,2l/minut, incalzitor Jager 50W,iluminare 1X15W, substrat necunoscut.
Acvariul este partial plantat Egeria si Vaseleria (cred). Locatarii sunt: 1 Ancistrus, 2 Scalari maricei (ii dau saptamana aceasta), 7 neoni, 2 corydoras, 2 ramirezi albastri 2, cordoras, 2 xipho, 1 zebra rosie, 2 melci asasini.
Acvariu este un ghivechi, o donez o parte din locatari: Scalarii, zebra, ancistrusul cand va creste mai mare si ce doi xipho.

Buna Ziua, Va rog sa-mi recomandati un crescator sau un petshop cu killi fish din Bucuresti !
Multumesc

Forum Index » Profile for ERSINV » Messages posted by ERSINV
Go to: