[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cocos
Forum Index » Profile for cocos » Messages posted by cocos
donez 2 masculi membe deep 9-10 cm
schimb femele Sciaenochromis fryeri cu masculi
mascul membe deep cu alte ciclide
pompa valuri resun jvp 201a 6000l/h cu acvariu mic pana in 60l
0760540744
3 Pseudotropheus johanni 3 cm...3lei/buc
1 cyrtocara moorii 5 cm....4lei
1 acei msuli 7-8 cm ...7 lei
0760540744

schimb cu alte ciclide sau pui
3 Pseudotropheus johanni 3 cm...3lei/buc
1 cyrtocara moorii 5 cm....4lei
1 acei msuli 7-8 cm ...7 lei
0760540744

vand pui Pseudotropheus johanni 3 cm....3lei/buc

0760540744

vand pui Pseudotropheus johanni 2 cm....3lei/buc 0760540744

vand pui Pseudotropheus johanni 1,5-2 cm....5lei/buc 0760540744
se pare ca nu stie nimeni
sal...eu ii scot la vro 2 sapt si ceva....de mancare le faram novo malawi si putin nls..dupa o sapt ii bag intrun acvariu unde am numai pui...sa ai grija sa nu ranesti femela...bafta
ms...mai astept sa cresca sa vedem
nimeni?
poze
dupa ceva timp am facut si capacul am cumparat si pesti
mentionez ca primi doi mi-au fost vanduti ca hongi sweden si ultimul ca mamba bay
acvariu eheim 160L dimensiuni 100x40x40 ...decor 3d home made ...capac home made cu instalatie 2 drosere si 2 neoane....pret 200lei 0760540744
inteleg...probabil nu a fost depozitat cum trebuie sau cine stie ....cat despre o incercare inainte nu e rea ideea pe viitor asa o sa fac
da asa este se intareste repede bison-ul...oricum ce a fost a fost ...acum urmeaza sa fac capacul dar nu stiu... din ce..pal sau pvc...astept pareri
am vorbit cu dan de la pepika si mi-a spus ca este prima data cand se intampla asa ceva....acum nu stiu ce sa mai spun prima data am crezut ca este vina mea ca nu l-am lipit bine dar pana la urma chiar daca era lipit prost trebuia sa se intareasca ....
salutare....dupa mult timp si chin am reusit sa termin acvariul...se pare ca siliconul dow coring nu a fost bun ...am curatat acvariul bine ...si l-am lipit cu bison transparent....alta treaba se vede clar ca e mai bun

Forum Index » Profile for cocos » Messages posted by cocos
Go to: