| Message |
|
|
|
vand pui elongatus chewere 5 buc 1.5 cm ....5lei/buc
Labidochromis caeruleus 12 buc 1cm.....2lei/buc 0760540744
|
 |
|
|
|
sal....pai primul tub l-am aruncat si nu m-am uitat al doilea e in garantie...ideea e ca cu primul am lipit mai mult ...
|
 |
|
|
|
sal multumesc...ideea eca l-am lipit destul de bn dar siliconul nu s-a uscat e o problema cu el....intreb cunoscatorii e posibil dupa o luna sa nu se intareasca adica daca trag cu unchia se ia siliconul e ca o plastilina asa, nu stiu cum sa spun ideea ecanu e tare...eu stiu ca trebuia dupa cateva zile saprinda o pojghita ...dar nici acum nu a prins....mentionez k e silicon dow coring negru...astept niste raspunsuri de la cineva care are idee despre ce e vorba...
|
 |
|
|
|
vand pui elongatus chewere 5 buc 1.5 cm ....6lei/buc
Labidochromis caeruleus 12 buc 1cm.....2lei/buc 0760540744
|
 |
|
|
|
a trecut 1 luna si siliconul nu s-a intarit cum trebuie ....incep sa cred ca siliconul nu a fost bun....t
|
 |
|
|
|
vand 2 masculi flavus pseudotropheus 7-8 cm 6 lei buc
2 masculi interruptus melanochromis 7 cm 6 lei buc
20 lei toti...
schimb cu alte ciclide sau pui
|
 |
|
|
|
multumesc pt sfaturi....credeam ca merge sa fac o reparatie ceva nici nu vreau sa ma gandesc ca trebuie sa il desfac ....dar asa imi trebuie daca sunt prost si ma grabesc...
|
 |
|
|
|
ideea e ca nu s-a uscat bn nu stiu poate nu e bn siliconul si a cedat o laterala dar nu a curs apa ....nu stiu cum sa iau legatura cu dan de la pepika
|
 |
|
|
|
tot acvariul sau doar latura respectiva
|
 |
|
|
|
salutare...astazi am umplut acvariul cu apa .....din pacate a cedat la o latura ..se pare ca nu s-a uscat bn siliconul desi are 10 zile...nu inteleg de ce...am lipit intaritoarele cu silicon transparent den braven si dupa 2 zile era tun...si cel negru de la dow corning nu s-a uscat dupa 10 zile....
ce pot sa ii mai fac acum?
|
 |
|
|
|
vand 2 masculi flavus pseudotropheus 7-8 cm 7 lei buc
2 masculi interruptus melanochromis 7 cm 7 lei buc
schimb cu alte ciclide sau pui
|
 |
|
|
|
mda initial era fara picioare a fost facuta la un atelier de mobila si si-au batut joc de mine....nu mai zic k a fost printr-o cunostinta...eu i-am pus picioarele sa o mai intaresc o sa le unesc si intre ele...
|
 |
|
|
|
asa o sa fac ....dar sa mai astept putin sa se usuce ? ce credeti masa tine?
|
 |
|
|
|
sticla a venit asa ca l-am si lipit....dar sunt un pic dezamagit nu a iesit cu trebuia...sunt cateva bule de aer si im este frica sa nu se dezlipeasca
acum intreb si eu cunoscatorii.....sa mai dau cu silicon la colturile interioare ale acvariulu adica sa umplu un pic din colt....tine mai bn asa?
|
 |
|
|
|
da multumesc....astept sa vina sticla ...o sa revin si cu poze
|
 |
|
|
|
daaa?....multumesc....am auzit si de rau despre ei...am incercat si la delta glass dar sunt neseriosi nu au rasp ....
acum niste sfaturi prntru lipire mi-ar prinde bn ......
|
 |
|
|
|
geamul e de 10 si am facut comanda la cristal brad....o sa fie cu fund dublu si intarituri sus in forma de H.....sa fie mai ok
|
 |
|
|
|
separe ca nu este nimeni care sa-si dea cu parerea asa cao sacomand geamul simplu si il slefuiesc acasa....sper sa nu fie foarte greu de lipit
|
 |
|
|
|
vand -pereche flavus pseudotropheus 1M+1F 8 cm 15lei sau F -9 LEI si M-8 LEI
-3 M interruptus melanochromis 6-7 cm 7 lei buc pestii se ridica de la mine de acasa... dr taberei....0760540744 schimb si cu alte ciclide sau pui
|
 |
|
|
|
cred ca poti pune si un filtru intern....nu vreau sa vb prostii dar la mine are un rol important
|
 |
|
|