[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: geaklone
Forum Index » Profile for geaklone » Messages posted by geaklone
Totusi rama aia este un cornier de plastic de 2/2 cm de jur imprejur.
In mijloc, fundul acvariului nu sta decat pe acel cornier, fiind gol pe toata baza lui.
De asta zic, de la decor nu va apasa incat sa plesneasca ?
Multumesc.
Salut. Am cumparat recent un acvariu de magazin si in cutie, la partea inferioara vine cu chenar de plastic.
Intrebarea mea ..acel chenar de plastic e doar pentru transport sau trebuie pastrat pe masa impreuna cu acvariul ?
Intreb pentru ca daca l-as pastra sub el ar fi un spatiu de 2-3 mm...si banuiesc ca de la decoruri sa nu se sparga. Atasez o poza
elocventa a colegului "cosminjurca"...multumesc.

Multumesc.
Mai bagat in ceata.....ca si cum ar fi..."como se dice la voi coca cola ?")
Eu imi doresc doar 3-4 plante, nu am CO2, am doar substrat, vreau doar 10 pestisori mici in 5o de litri efectiv, pentru copiii mei...
Multumesc.
Salut.
Acvariul pe care mi l-am luat recent (capacitate in gol de 63 litri) are in capac o lampa led capsulata, rigida, de 50 cm, 30 de leduri x 0,24w = 7,2 watti.
Credeti ca este suficient acest iluminat din fabrica de doar 7,2 watti, daca as vrea sa fie si putin plantat ?
Daca imi recomandati tub neon din ala cu doua picioruse, nu ar fi probleme cu condensul, fiind capac inchis ?
Multumesc.
Oki. Dar am mai multe intrebari, deschid cate un topic pe fiecare intrebare ?
Adica vreau sa spun, ca fiind deja deschis un topic de catre "cineva" cu titlul "Iluminat"(pusesem si acolo o intrebare, fara sorti de izbanda),
toti userii care aveau ceva de intrebat pe problema iluminat intrebau acolo...
asa consider eu...nu pot deschide un topic cu o intrebare, urmata de un raspuns si il inchidem...ca s-a rezolvat problema.
Scuze daca am deranjat... o zi buna.
Multumesc frumos.
Ornament in gradina scrie pe ea.
O sa mai pun intrebari punctuale, aici pe topic, la problemele mele...
O zi buna.
Salut. Am cumparat de pe un site urmatoarea piatra. O sa atasez poza.
Adusa acasa am facut testul cu otet si se macina vazand cu ochii.
Mai poate fi pusa in acvariu ? Multumesc.

Salut.
Pentru a nu mai deschide alt topic despre iluminat, pun si eu aici o intrebare.
Acvariul pe care mi l-am luat recent are in capac o lampa led capsulata, rigida, de 50 cm, 30 de leduri x 0,24w = 7,2 watti. Credeti ca este suficient acest iluminat din fabrica de doar 7,2 watti, daca as vrea sa fie si putin plantat ?
Daca imi recomandati tub neon din ala cu doua picioruse, nu ar fi probleme cu condensul, fiind capac inchis ?
Multumesc.
Multumesc pentru raspunsuri.
Buna seara.
Ma prezint ca si...geaklone...fost "pestar/pescar" ca nu pot sa zic ''acvarist", dupa ce pot vedea in ziua de azi pe acest forum.
Pe timpul cand eram un pustan de liceu in casa parintilor mei, sarisem direct la un acvariu de 50L si o cresa.
Oleee..mi-a iesit.
Am 43 de ani, deci la timpul ala nu aveam telefon sa fi facut poze, sa va fi aratat "norocul prostului"...
Intre timp, mi-am gasit soata si am renuntat la acvariu.
Am donat pestii, acvariul(am pastrat pompele de filtrare a apei (acele vibratoare zgomotoase), incalzitoarele de pe acele vremuri de colectie, intr-o cutie de pantofi).
...si azi dupa atata timp m-am hotarat sa reinvii pasiunea pentru acvaristica....de dragul copiilor mei.

Am cumparat un acvariu Classica Eco 60.
Ca si dotari -dimensiune:60x30x35 =63 litri
-led :30x0,24w =7,20 watt
-filtru intern Evo EF02(aqua zonic):6w(520L/H)
Am comandat la un site(nu stiu daca pot sa ii dau numele... ne@#%bra...te),termometru,substrat fertilizant 2,5l(vreau plante vii),nisip 5 kg black,bacterii FB7 15 ml, siporax mini,piatra,lemne ,crengi..nu vreau nimic artificial. Credeti ca e suficient substratul si nisipul ? Tnx.
Stiu de filtrul extern (cu timpul poate), nu stiu de lumina daca e suficienta(voi pleca cu cateva plante).
Pot spune ca am inceput ciclarea apei si a filtrului cu ce continea el....pastile carbune negru...filtrul ala slab din fabricatie negru...foarte poros.
La pachet am inceput cu nisip albastru...sa ma ia naiba...dupa ce am citit aici...ca e de "cocalar"
Asa ca dupa ce imi vine comanda...scot apa...pun termometrul, incalzitorul de pe timpul meu, substratul...nisipul...piatra lemne...crengi...cateva plante de inceput (ca nu pot CO2)....si spor la aspirat.

L.E. Poze nu pot momentan. De pe Samsungul meu nu pot cobori poze direct pe calculator. Pot doar de pe telefon ...pe laptop...pe stick...inapoi pe calculator ..si pe forum....e grele problemele mele.
Sper sa rezolvam impreuna...problema mea.
Va multumesc.
O seara buna.

Forum Index » Profile for geaklone » Messages posted by geaklone
Go to: