[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: miky1
Forum Index » Profile for miky1 » Messages posted by miky1
Incerc sa cumpar un alt acvariu,sa mut neonii,si poate sa mai iau vreo 2 sau 3
Nu mai ma ajuta nimeni cu sfaturi?vad ca vizualizari sunt
Acvariul este mic,plantelor nu cred ca le merge bine,desi pare ca a crescut de ieri pana astazi.Lumina o tin aprinsa sau nu,avand in vedere ca neonilor pare sa nu le placa?.Daca as mai adauga plante,n ar mai fi nici loc in 10 litri.Ar trebui sa scap de guppy ,si sa mai iau 3 neoni,dar prefer guppy.Poate sa mai cumpar un acvariu.Revendind la lumina,plantelor le trebuie lumina,citeam ca 8 10 ore/zi.Acvariul este pozitionat pe un birou ,dar nu beneficiaza de lumina,fiindca partea din spate este inchisa,e ca si cum ar fi pus la perete.E doar lumina din camera.Ce mai ma sfatuiti?
ok,multumesc,o sa incerc asa,deja am facut schimbul de apa,si vor urma din 2 in 2 zile ,2 saptamani
cand mai pun fertilizant?si ce fac cu lumina?si cat timp?planta pare ca a crescut,doar ca frunzele par mai galbene,si s au inmuiat
Buna ziua, de o saptamana avem acvariu.Are 10 l ,echipat cu de toate.Avem 2 guppy,4 neoni si un sanitar.Ieri am cumparat o planta,dar nu cred ca i merge bine.Am pus un nisip si o solutie fertilizanta.Nu am facut teste,nu stiu concentratii co2 sau alte valori ale apei.Nu stiu nici cum e cu lumina,este decat cea montata pe capacul acavariului.Iluminat led 2w ,asa scrie pe acvariu.Neonii stau nemiscati cand este lumina aprinsa la acvariu,cum o sting au si plecat la plimbare,inteleg ca nu le place lumina aceea.Guppy nu au nici o problema observ.O sa incerc sa atasez niste poze,poate ma ajutati ,mi ar fi placut sa reusesc cu planta.Deasemenea s a format un lant de picaturi de apa,asa cum se observa in poza.De la ce este,caci cred ca e de azi dimineata,de ieri seara am planta.Multumesc

Forum Index » Profile for miky1 » Messages posted by miky1
Go to: