[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: intense
Forum Index » Profile for intense » Messages posted by intense
pai nu stiu asa am citit peste tot, si toata lumea se pare ca lauda astea...

eu nu vreau neaparat sa renunt, vreau sa fac cea mai buna alegere si habar nu am care e aia
Am mai citit pe aici pe forum si cred ca ce mi-ar trebui ar fi PPS-Pro (macro) si Trace mix (micro).

Daca e asa, cum ar trebui administrate astea 2? Din ce am citit pe net sunt mult mai concentrate si mai bune decat Ferropol. Sa renunt la Ferropol si administrez doar astea?
Genial site Lucian, mersi !

Bun, pai in cazul asta am sa mai adaug si maine 5ppm K sau sa adaug si azi si maine, are ceva? Si de saptamana urmatoare de 3 ori pe saptamana, si am sa revin cu noi calcule.

Am cumparat si Glossostigma Elatinoides pentru ca imi doream foarte mult sa am un covor in fata peste manado, o sa caut si HC Cuba, momentan asa arata:

image

La urmatorul buget o sa iau si teste de PO4 si easy life fosfo, momentan s-au dus fondurile.
Salut !

Astea sunt rezultatele de la testele de azi:

pH: 7
KH: 11
NO2: 0,1
NO3: 4
Fe: 0,2

A crescut NO3, si Fe a scazut, asta dupa ce ieri am adaugat 1ml Easylife Nitro si 5ml Easy Life Kallium.
JBL Combiset :

image
Salut Lucian, mersi de raspunsuri, astea sunt rezultatele la testele ce le-am facut azi dimineata.

pH: 7
KH: 11
NO2: 0,05
NO3: 1
FE: 0,6

Am sa revin si maine cu noi valori.
Salut stefanp, mersi de raspunsuri pe facebook !

Am cumparat acuma Kalium si Nitro si am administrat cum scrie acolo (1 data pe saptamana).

Am sa mai fac niste teste maine sa vad cum sta treaba.

Si cu CO2-ul eram in parametrii normali, acuma chiar azi mi s-a terminat "reactia" dar am luat si un refill pentru Bioflora80.

Mersi, am sa revin !
Va salut din Timisoara, citesc de ceva vreme forumul dar nu am postat deloc pana acum, asa ca m-am decis sa ma prezint comunitatii.

Am un acvariu 50x30x30
Echipament:
Mini Filtru Intern Resun (aprox 200L/h)
2 Neoane de 18W JBL Solar Tropical 4000K si JBL Solar Natur 9000K
CO2: JBL Bioflora80 - e pe moarte, am sa trec pe bomba CO2

Substrat:
JBL Aquabasis plus
JBL Manado
Pietris 2-4mm in colturi

Plante:
Echinodorus
Java moss
Ludwigia Repens
Vallisneria
Rotala
Anubias nana, anubias nana petite
Althernanthera Cardinalis

Pesti:
4 Raspbora
5 Neon
1 Xifo
1 Molly
2 Guppy

==============

Problemele mele :
Plantele incep sa faca gauri, si mor frunzele. E deficienta de potasiu ? Si daca da, ce sa fac ?

Mentionez ca adaug zilnic 2picaturi de JBL Ferropol 24, si la schimbul saptamanal de apa (30% in mod normal, acum de cand am probleme 50%) adaug si Ferropol simplu.

Atasez niste poze:
image

image

image

Forum Index » Profile for intense » Messages posted by intense
Go to: