Message |
|
poturi monosolenium tenerum dimensiune aproximativ 10*20cm pret 15lei
disponibile 3, fara alge
predarea se face din zona metrou titan, ajung periodic si in Ploiesti, nu trimit colet
pentru alte detalii folositi PM
|
 |
|
disponibile 4, fara alge
predarea se face din zona metrou titan, ajung periodic si in Ploiesti, nu trimit colet
|
 |
|
disponibile 3, fara alge
|
 |
|
disponibile 4, fara alge
|
 |
|
disponibile 3, fara alge
|
 |
|
disponibile 5, fara alge, melci
|
 |
|
Poturi lomariopsis lineata de aproximativ 10*10cm, curate, fara alge, pret 10lei potul
Tufa windelov, diametru 15-20cm, curata, fara alge, pret 15lei
Doar cu livrare personala in Bucuresti sau Ploiesti, nu trimit coletarie
Alte detalii MP
|
 |
|
Pereche cory black venezuela, femela aproximativ 7cm si masculul aproximativ 5cm, pret 30lei perechea
7 cory trilineatus, lungime aproximativ 3,5-4cm, pret 70lei
pui cory aeneus normali si albino, lungime aproximativ 1,5cm, pret 1leu buc, pentru minim 10buc
livrare doar in Bucuresti
alte detalii MP
|
 |
|
Poturi de aproximativ 10*10cm, curate, fara alge, anunt doar pentru Bucuresti sau Ploiesti cu livrare personala, pret 10lei potul, disponibile 20, alte detalii pe PM
|
 |
|
Disponibile 10 poturi de aproximativ 10*10cm, curate fara alge, 1 pot 10lei, 2 poturi 15lei, 3 poturi 20lei, anunt valabil doar pentru Bucuresti sau Ploiesti
Alte detalii PM
|
 |
|
Disponibile 10 poturi de aproximativ 10*10cm, curate fara alge, 1 pot 10lei, 2 poturi 15lei, 3 poturi 20lei, anunt valabil doar pentru Bucuresti
|
 |
|
Poturi de aproximativ 10*10cm, curate, fara alge, 1 pot 10lei, 2 poturi 15lei, 3 poturi 20lei, disponibile 10 poturi
Predare personala in Bucuresti sau Ploiesti la sfarsit de saptamana, nu trimit prin posta, courier, etc.
Alte detalii PM, multumesc
|
 |
|
Vand poturi java moss, fara alge, dimensiune 10*10cm, 1 pot 10lei, 2 poturi 15lei, 3 poturi 20lei
Anunt valabil doar pentru Bucuresti sau Ploiesti
Detalii PM
|
 |
|
9 masuli si 14 femele, lungime aproximativa intre 1,5-4cm, pret pentru tot pachetul 80lei
Valabil doar pentru Bucuresti
|
 |
|
Disponibile 15 poturi, aproximativ 10*10cm, pret pot 10lei, doua poturi 15lei, trei poturi 20lei
Alte detalii pe MP
|
 |
|
Poturi de 10*10cm, pret 10lei potul, 2 poturi pret 15lei si 3 poturi pret 20lei
Disponibile 20, predare personala in Bucuresti sau Ploiesti, nu trimit prin posta sau curier, detalii pe MP
|
 |
|
Poturi de aproximativ 10*10cm, doar pentru Bucuresti, pret 10lei potul, alte detalii pe PM
|
 |
|
Cumpar diverse specii de corydoras, exceptie aeneus, albino sau paleatus, prefer exemplare adulte dar pot fi si pui, doar in Bucuresti, astept oferte pe PM
|
 |
|
Multumesc de incurajari, mult succes tuturor
|
 |
|
Ma numesc Dragos, am 40 ani si sunt din Bucuresti
De mic copil am avut acvariu si am fost atras catre acvaristica. Din putinii bani pe care ii aveam primiti de la parinti imi cumparam diverse specii de pesti pe care am inceput sa-i si inmultesc. Am inceput cu vivipari dar pe urma am trecut la inmultirea si altor specii. Usor, usor, in timp, pana la varsta de 24 ani am ajuns la peste 20 acvarii, cand datorita serviciului pe care il aveam, timpul alocat pestilor era din ce in ce mai scurt si am fost nevoit sa renunt pentru ca nu mai faceam fata, dar am pastrat un singur acvariu. Asta s-a intamplat pana anul trecut cand am vrut s-o iau oarecum de la inceput. Momentan am o linie de guppy black moscow la care vreau sa si renunt si o serie de corydoras: panda, sterbai, trilineatus, black venezuela si schultzei, dar mai caut si altele. Am ales corydoras pentru ca este o specie cu multe varietati de culori si incerc sa scot ceva cu ei. Nu o fac pentru castig, doar din pasiune. Acum totalizez 5 acvarii si astept sa iasa si ceva pui, pentru satisfactie ar fi frumos sa si reusesc. Multumesc, sa auzim de bine.
|
 |
|