[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CreatoR
Forum Index » Profile for CreatoR » Messages posted by CreatoR
Pun cateva poze cu acvariu, sper sa va placa
mugurel wrote:
Si neaparat si cutie de protectie a senzorului pentru anularea "valurilor".

Pai inclusiv si asta. Am crezut ca am fost clar cand am zis ca nu stiu in ce sa bag senzorul
Dar senzor + pompa asta nu ar fi ok?

http://hobbymarket.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=24_2&products_id=242

+

http://www.okazii.ro/componente-electronice/senzor/senzor-nivel-apa-lichid-tip-contact-plutitor-switch-lichid-bazin-acvariu-piscina-tank-pool-water-level-liquid-sensor-float-arduino-avr-stm-pic-a170468683

Ar arata ca asta: http://aqua-life.ro/accesorii-acvaristica/ato-completare-apa-evaporata/sistem-autocompletare-apa-evaporata

Numai ca iesi mai ieftin. Ideea ca nu stiu in ce sa bag senzorul ca sa il fixez si de acvariu, aveti o sulutie pentru prinderea senzorului?
Koala te intreb si eu asta, e nevoie sa fac acest NOPOX (VOZ) si eu si sa dozez in acvariu? Din cate mi-a zis Mugurel ar trebui sa pun cam 2-3 ml pe saptamana din asta.
koala wrote:
- este foarte frumoasa, dar nu e reef safe. Am si eu o stea din asta, destul de mare, insa bazinul meu e fish-only.

Si ce te lauzi Tot forumul stie asta chiar si cei de la apa dulce

Pacat ca nu ai tinut-o e foarte frumoasa

Poate mai pune si koala niste filme cu ea
Actinii mi-am luat. Xenia care a venit de la Mangalia nu a rezistat de la transport. Am alta de la Bogdan si arata super.
Am facut azi testele de apa si rezultatele sunt asa:

salinitate : 1.024
PH: 8.1
NO2: 0
NO3: 8
PO4: 0.1

Concluzie PH a mai crescut si fosfatul. Ma gandesc ca a crescut datorita ca am bagat o xenia care nu a rezistat transportului si mi sa descompus in acvariu? Bine am bagat niste corali: Kenia tree, palythoa, Xenia pulsing, 2anemone, 1crab gen hermit, o stea de mare sarpe . Stiu ca trebuie sa le hranesc pe anemone, le am luat artemia (mancare congelata).

Maine o sa pun si poze.
Vreau sa adaug ca am fost si eu aici la amicul lui Dani si omul vinde si piatra vie la 52 ron.

Printre vietatiile care le vinde sunt: castravete de mare, arici de mare, melci, crabi, stele de mare, bureti.

Va zic de piatra ca chiar am cautat o gramada in bucuresti sa gasesc mai ieftin de 80ron. Sper sa nu se supere admini incerc sa-l ajut pe Bogdan si pe alti acvaristi care cauta lucruri legate de acvarii marine
Nu conteaza e al meu si numai al meu
Sper sa isi revina

In sfarsit imi dati o veste buna ca am ceva bun in acvariu. Pana acum orice aparea fara stirea mea era de "naspa"
Imi cer scuze din prealabil pentru toate intrebarile legate de ce se intampla in acvariul meu

Mi-a trimis azi nevasta-mea 2 poze si ma intrebat ce e cu acest miriapod in acvariul meu. Pana acum nu l-am mai vazut. Ma puteti ajuta cu indentificarea lui?

In partea stanga este o xenia care mi-a dat-o colegul ispriluc din Mangalia. Arata rau dar sper sa isi revina.

Va multumesc pt ajutor si pare rau pt calitatea pozelor.
[quote=fanta]La scara mica, eu am refolosite nisipul cand am schimbat acvariul.
Am tras tot nisipul din acvariu, cu furtunul, intr-o galeata. Asa, toata mizeria s-a ridicat in masa apei din galeata, am aruncat apa cu mizerie, am mai adaugat apa din vechiul acvariu, am mai clatit nisipul fara sa il agiti prea mult, am aruncat iar apa, dupa care am pus nisipul in noul acvariu cu cat mai multa apa curata din vechiul acvariu, si totul a mers perfect. In cateva zile nisipul isi reia functiile fara reactii adverse.[/quote]

+1 fanta

Asa am facut si eu cand am luat nisipul de la un tip care renunta la acvariu. Si se vede ca o duce bine nisipul.
mugurel wrote:
Ce zoasi faini ti-ai tras ...

Mersi Sa vad daca zoasi albastru-verde isi revin ca i am mutat acum 2 zile si ieri au ramas inchisi

In rest cam toti o duc bine zic eu (ma iau dupa comportamentul asterinelor, melcilor si coralilor)

Diseara fac niste teste de apa sa vad daca s-au pastrat valorile.
Nimeni nu are nici o parere? E cumva vb de inmultire sau de excretie?
Felicitari si sa te bucuri de ei. Acum pune poze sa ne putem bucura si noi
Felicitari Laurentiu sa te bucuri de familie!

Si bravo pt acvariu e superb
alta poza mai clara cu ciuperca (sper)
Am o intrebare: un zoas si o ciuperca scuipa niste chestii maronii pe gura. Stiti ce sunt?

Atasez niste poze nu prea clare din pacate..
Frumos acvariu koala. oricum cand o sa trec si eu la unul de 400-500 litri macar stiu la cine apelez pentru ajutor

Asta daca nu va baneaza koala intre timp )
Gata am stirpat-o, sper ca ceea ce am facut a fost ok

Forum Index » Profile for CreatoR » Messages posted by CreatoR
Go to: