[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: iceman_mih
Forum Index » Profile for iceman_mih » Messages posted by iceman_mih
super.multumesc pt raspuns. chiar ma gandeam la 5-6. este vreo problema daca iau inca o femela albastra(+cele 2 pe care le am deja) si 3 rosii? ieri am vazut la petshop si rosii si tipul de acolo a zis ca n-au nimic daca stau impreuna dar mai bine mai intreb ca sa fiu sigur.
ma gandeam sa donez toti xipho si sa iau in schimb niste betta(tot femele). cam cate pot sa tin in acvariu?
am testat nisipul dar trebuie sa recunosc ca nu am ciclat apa...am aflat ce treaba cu ciclatul dupa ...Acvariul si pestii au fost un cadou si am fost pus in fata faptului implinit, dar pana acum vad ca nu sunt probleme
Salut,
ma numesc Mihai, sunt din Ploiesti am 23 de ani si sunt incepator intr-ale acvaristicii. am un acvariu de 50 de litri in care am 11 pesti(7 xipho-5 femele si 2 masculi, 2 sanitari si 2 femele xipho). mai am un vibrator cu burete(nu stiu daca asta e denumirea), niste plante(nu ma intrebati care e denumirea pt ca am uitat) si un substrat din nisip (am fost la tara si am cernut niste balastru pe care l-am spalat foarte bine). substratul este o solutie temporara, o sa cumpar de la petshop un substrat in care plantele sa poata sa creasca.
multumesc mult pentru raspunsuri. scuze ca nu am postat mai intai la rubrica despre noi, o sa o fac acum.
salut
am un acvariu de aproximativ 3 luni si am inceput cu 8 pesti xipho (6 femele si 2 masuli).
saptamana asta cand am fost la petshop sa cumpar mancare pt pesti am vazut si niste betta, numai femele si mi-au placut foarte mult asa ca m-am hotarat sa cumpar 2. am intrebat tipul care se ocupa de pesti daca sunt compatibili betta cu xipho si mi-a spus ca n-au nicio problema, dar dupa ce am ajuns acasa si am inceput sa caut p net lumea spune ca betta stau mai bine singuri. deocamdata n-am remarcat probleme intre ei dar n-as vrea sa ma trezesc intr-o dimineata cu vreun xipho mort din cauza asta asa ca sper sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca pot sa tin in continuare cei 8 xipho impreuna cu cele 2 betta. acvariul meu are 50 de litri si am si niste plante.

Forum Index » Profile for iceman_mih » Messages posted by iceman_mih
Go to: