Multumesc pentru raspunsuri.
Trebuie musai fund de 12mm? nu merge unul de 10? de 12 este mai scump. Acvariul va sta pe un burete tare de 5mm si standul va fi la boloboc (Perfect centrat)
Sunt din constanta acum editez profilul
Nu prea as vrea sa pun returul de la filtru la 2 cm de apa, pentru ca o sa faca zgomot si imi si stropeste cu apa. Cred ca o sa folosesc totusi o pompa de aer care sa dea o perdea.
Instalatia electrica, fiecare in parte (setul de neoane, ventilatorul) vor primi cate o siguranta de 0,5A si 1A. O sa masor exact amperajul lor si o sa le pun o siguranta adecvata... sa fie asa just in case. Nu prea e de joaca cu ventilatorul acela langa aer umed.
O sa trebuiasca sa ma mai uit pe la donatii pentru ca dispun doar de 3 tipuri de plante (spre rusinea mea nu stiu ce sunt)
atasez 1 poza diseara (acum sunt la serviciu) poate puteti sa identificati ce plante am in acvariu
am mai facut un acvariu de 100l am experienta in lipit dar la bazinul acesta nu prea am voie sa gresesc d-aia mi-e frica
trebuie sa pun distantiere de 2mm la lipirea acvariului? nu este suficient doar sa dau cu silicon pe muchie?