| Message |
|
|
No a crescut porumbul
|
 |
|
|
|
Nu vreau sa fiu rau dar denumirea topicului nu prea se potriveste: nu vezi in natura spatiu/sol/substrat delimitat la modul cum ai facut negru-alb-negru(irelevante nuantele) si cu bordura. Natural inseamna un haotic armonios( daca vrei) si nefortat
|
 |
|
|
|
De ce doar de 55 inaltime? Daca o sa vrei sa tii scalari sau discusi o sa te bucuri daca sunt mai inalte fa-le de h 60
|
 |
|
|
|
Idem
|
 |
|
|
|
Fain, chestia verde de pe jos e cladophora? Mie nu-mi place(daca aia e) dar no chestie de gust personal
|
 |
|
|
|
Si mie, asta "uratul" e tare fain
|
 |
|
|
Nu trebuie sa faci arta sculpturala cu lemnele daca pui ceva subtire si ramificat iasa super: stii asa ca o mana cu deshtele in jos "cracanate", recomand salcia creata o poti pune si verde, uite asta mi-a luat vre-o 20 de minute de facut cu tot cu curatenie si jumate de apa schimbata-nu am mai schimbat de prin aprilie
|
 |
|
|
|
Unii nu facem parte din "toata lumea" so nu e toata
|
 |
|
|
|
Eu as pune microssorum pe pietrele alea-mult, niste lemne lipsesc tare si as mai grupa plantele
|
 |
|
|
|
Foarte frumosi ocelatusii, jaguarii si decorul, aia mici brrrrrrrr
|
 |
|
|
|
Vezi ca "schimburi dese" cand bagi pesti intr-un acvariu neciclat inseamna zilnic sau cel mult tot a doua zi 30-50% din capacitatea bazinului(cu apa statuta macar 8-10 ore si la aceiasi temperatura) asta timp de 1 luna pana se termina ciclarea!
|
 |
|
|
Faye wrote: Pana si sobolani as tine.
 Una din putinele vietati pe care nu le suport, am prin curte tranzitoriu ca vecinul are porci si gaini, ii mai omoara cainii. Am umblat cu constrictor de 6m(greu si puternic ca naiba), am prins vipere si alte ciudatenii dar nu suport sobolanii
|
 |
|
|
Pai botia si ancistrusi ce asiatic e asta
|
 |
|
|
|
Fain , felicitari
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Daca e apatica e gata a facut forma acuta asta ii termina repede, mai e cea cronica cand sunt umflati dar mananca normal o pot duce luni de zile asa- la aceia ai timp sa intervii
|
 |
|
|
|
Tratamentul la dropsy e o loterie:eu am reusit sa-mi salvez un altum bolnav care era cel mai urat(cu o procedura mai complexa si invaziva) si am zis gata stiu leacul, cand peste cateva luni mi s-a inbolnavit cel mai mare si mai frumos(35 de cm pe verticala) l-am pierdut imediat in urma interventiei
|
 |
|
|
|
Da ideea era de Eheim sau Oase, dar si eu inclin spre primul
|
 |
|
|
Gabi C wrote:Eu cred ca as renunta la Eheim doar pentru Oase.  In rest nu m-as incurca cu nici un alt brand.
+1
|
 |
|
|
|
Ancistrus in cacaneata aia de "acvariu" da mai terminati mai, betta si atat , melci daca mai vrei si plante usoare(microssorum sau anubias sau/si ceva plutitor
|
 |
|
|