[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mkoo
Forum Index » Profile for mkoo » Messages posted by mkoo

Planurile mele s-ar indrepta mai cu spor spre un acvariu cu apa sarata, sa am si eu un coral acolo ca tot omu' dar cam nasol cu crizele astea... astept zile mai bune.

Pana una alta as vrea un acvariu de 1m inaltime pe 90 latime si 30 profunzime. N-am gasit nici de cumparat.. nici pe cineva sa mi-l faca la dimensiunile astea.
Pe langa problema iluminarii.. (care nu inteleg de ce nu poate fi rezolvata daca pun un neon mai pe la mijlocul acvariului) nu stiu de ce nu se poate face.
Buna.

Am o intrebare legata de dimensiunile standardizate ale acvariilor.
Mai exact:

- Eu vreau un acvariu mai inalt. Am incercat sa cumpar din comert dar inaltimea maxima a fost de 60cm.
Apoi am apelat un "meserias" care la fel, a zis ca nu-mi poate face mai inalt decat 60cm.

Stie cineva de ce? Eu as vrea un acvariu inalt de 1m, lat de 90cm si profunzimea de 30cm.
Este posibil?

Edit:

Am citit pe forum ca una din probleme ar fi iluminatul la acvarii mai inalte de 60. De ce n-as pune o lumina laterala pe la jumatatea acvariului?
Buna, ma numesc Eduard (edy pt amici)

Experienta acvaristica = 0

Sunt aici pentru a invata si socializa pe aceasta tema.
Buna ziua.

Sunt nou in zona si habar n-am despre acvarii si pesti (dar sunt interesat).

In privinta condensului din capac, ma gandeam la o improvizatie care nu are legatura cu acvaristica, dar e legata de apa:

Rezervoarele de la wc sunt captusite la exterior cu un strat de polistiren pentru a elimina aparitia condensului.

Am cumparat de la magazinele astea cu materiale de constructii si bricolaj (nu stiu daca am voie sa spun numele) polistiren expandat de 5mm foarte flexibil, de culoare alba, pentru alta intrebuintare.
Citind postul acesta ma gandeam ca daca ai timp si cu putina indemanare, ai putea demonta capacul si sa-l captusesti cu polistiren.

Succes!

Forum Index » Profile for mkoo » Messages posted by mkoo
Go to: