[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: blade4014
Forum Index » Profile for blade4014 » Messages posted by blade4014
In primul rand salut pe toata lumea ca sunt mai nou pe aici, iar in al doilea rand am si eu o intrebare.
Am un acvariu de 54 l si am in care am 2 Megalechis thoracata, 2 Corydoras rabauti, 2 Poecilia sphenops, 2 Xiphophorus hellerii, 1 Betta si 1 Pleco.
Sunt oare prea multi pentru acest acvariu ( asa mi se pare mie). Si ma bate la cap nevasta-mia sa ii iau 2 Pterophyllum scalare dar eu am cautat si am inteles ca nu prea is compatibili. Ce-mi recomandati.
Am aruncat-o ca deja incepea sa se dezintegreze.
Multumesc frumos de raspunsurile prompte. Deci ar fi bine sa scot planta aia de pond din acvariu.
Am mai facut o poza. Sper sa va fie mai de folos asta.
Am cautat dupa numele pe care mi le-ati dat. Prima este Hydrocotyle leucocephala, dupa cum a zis al doilea coleg, iar cea din dreapta (din a doua poza) este Echinodorus Amazonicus. Dar totusi pe cea din stanga nu am gasit-o,apropo are pe marginea frunzelor o dunga alba cat tine frunza.
As vrea sa stiu si eu ce plante sunt cele de mai jos ca nu am gasit nici in tropica.Pozele sunt cam neclare ca sunt facute cu telefonul. Multumesc anticipat.

Forum Index » Profile for blade4014 » Messages posted by blade4014
Go to: