[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gambino
Forum Index » Profile for Gambino » Messages posted by Gambino
Sunt sigur ca vei avea pana la urma pui de la aceasta pereche .
Multumesc pentru filmulet , superbi pestii ... da' masculul e cam dus cu plutele , saraca fata munceste degeaba ))
Pe net in unele parti scrie 15 , in altele chiar 20-22 cm. Al tau Salvini e frumusel foc . Daca l-ai cumparat din Brasov , spune-mi si mie te rog din ce loc .
Salut , stii cumva la ce lungime ajunge Salvini la maturitate ? M-ar interesa daca cresc mai mult decat Nigrofasciatum ...
elven wrote:Din cate am inteles e nevoie de minim 80 litri pt o pereche nigro deja formata.

PS ce iti mai fac pestisorii ?
Fac bine pestisorii , au pofta de mancare , murdaresc apa de nu-ti vine sa crezi , am mai scapat de vreo 20 din ei , deja incep sa se ciondaneasca , sa aiba pretentii teritoriale . Planul meu este sa dau si masculul ( il pedepsesc pentru ca si-a omorat consoarta ) si sa opresc in acvariu doar vreo 5 femele din seria asta de puisori .
Intreb si eu aici ca sa nu deschid alt topic ... pana la urma , un acvariu de 120 litri e suficient pentru o pereche de nigro ?

Forum Index » Profile for Gambino » Messages posted by Gambino
Go to: