Message |
|
Foarte frumos acvariul, poti sa-mi zici te rog ce neoane folosesti ? si daca ai vreun filtru intern sau doar pe cel extern ?
|
 |
|
wow, nu stiam ca poate rezista acvariul asa "suspendat"  ) Bafta !
|
 |
|
lipitura acvariului sa fie facuta cum trebuie, iar pt a fi sigur eu te sfatuiesc sa-l umpli decat jumate prima data si stai cu ochii pe el si sa verifici toate colturile ;)
|
 |
|
Bafta cu acvariul, asteptam poze 
|
 |
|
Nu este imposibila inaltimea de 80-90 cm, am vazut cateva si nu pareau sa aiba ceva special, cei drept nu aveau 1700 l , dar nimic nu este imposibil, iar pt discusi ar fi un acvariu perfect  desi ma indoiesc de realizarea lui..
|
 |
|
eu zic ca nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu masa...iar acvariul trebuie lasat la uscat cam 2-3 saptamani din cate stiu, desi am vazut oameni care au pus apa in acvariu si dupa 3 zile si nu a avut nimic, dar mai bine sa fi precaut..
|
 |
|
Foarte frumos, cred ca daca bagi si cativa scalari este perfect 
|
 |
|
Foarte frumos acvariul, discusul e pestele meu preferat, nu cred ca e chiar atat de dificil sa-i ti in acvariu, atata timp cat apa este in parametri ..
|
 |
|
Foarte frumos acvariul.. Felicitari..
|
 |
|
merg orice pietre, sa nu fie calcaroase, le faci testul cu otet..
|
 |
|
Eu zic sa mergi pe cel de 180, cu cat e mai mare cu atat e mai bine  iar la filtrare la fel, cu cat e mai filtrat cu atat e mai bine, parerea mea 
|
 |
|
Abia astept sa vad acvariul in noua forma, si pestii sunt foarte frumosi, sper sa nu mai ai pierderi ! Bafta !
|
 |
|
Foarte frumos acvariul, arata foarte bine si fara fundal 
|
 |
|
arata mult mai bine acum  Felicitari !..
|
 |
|
Nu se mai aude nimic aici? asa rau te-ai suparat crys?
|
 |
|
cum mai arata acvariul ? 
|
 |
|
gasesti online tot ce ai nevoie 
|
 |
|
foarte frumos acvariul, felicitari !
|
 |
|
Frumos! Frumos !  cele din dreapta sunt super, iar in stanga a doua parca e prea mica, cel putin asa mi se pare  in mijloc mai pui ceva ?
|
 |
|
Salut si bine ai venit, ti-am urmarit cam toate posturile de pe toate forumurile  imi plac discusii tai...
|
 |
|