[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: YDarius
Forum Index » Profile for YDarius » Messages posted by YDarius
Foarte frumos acvariul, poti sa-mi zici te rog ce neoane folosesti ? si daca ai vreun filtru intern sau doar pe cel extern ?
wow, nu stiam ca poate rezista acvariul asa "suspendat" ) Bafta !
lipitura acvariului sa fie facuta cum trebuie, iar pt a fi sigur eu te sfatuiesc sa-l umpli decat jumate prima data si stai cu ochii pe el si sa verifici toate colturile ;)
Bafta cu acvariul, asteptam poze
Nu este imposibila inaltimea de 80-90 cm, am vazut cateva si nu pareau sa aiba ceva special, cei drept nu aveau 1700 l , dar nimic nu este imposibil, iar pt discusi ar fi un acvariu perfect desi ma indoiesc de realizarea lui..
eu zic ca nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu masa...iar acvariul trebuie lasat la uscat cam 2-3 saptamani din cate stiu, desi am vazut oameni care au pus apa in acvariu si dupa 3 zile si nu a avut nimic, dar mai bine sa fi precaut..
Foarte frumos, cred ca daca bagi si cativa scalari este perfect
Foarte frumos acvariul, discusul e pestele meu preferat, nu cred ca e chiar atat de dificil sa-i ti in acvariu, atata timp cat apa este in parametri ..
Foarte frumos acvariul.. Felicitari..
merg orice pietre, sa nu fie calcaroase, le faci testul cu otet..
Eu zic sa mergi pe cel de 180, cu cat e mai mare cu atat e mai bine iar la filtrare la fel, cu cat e mai filtrat cu atat e mai bine, parerea mea
Abia astept sa vad acvariul in noua forma, si pestii sunt foarte frumosi, sper sa nu mai ai pierderi ! Bafta !
Foarte frumos acvariul, arata foarte bine si fara fundal
arata mult mai bine acum Felicitari !..
Nu se mai aude nimic aici? asa rau te-ai suparat crys?
cum mai arata acvariul ?
gasesti online tot ce ai nevoie
foarte frumos acvariul, felicitari !
Frumos! Frumos ! cele din dreapta sunt super, iar in stanga a doua parca e prea mica, cel putin asa mi se pare in mijloc mai pui ceva ?
Salut si bine ai venit, ti-am urmarit cam toate posturile de pe toate forumurile imi plac discusii tai...

Forum Index » Profile for YDarius » Messages posted by YDarius
Go to: