Message |
|
Azi nu, poate maine.
Astazi sunt ocupat cu instalatorii ! Trebuie sa stau pe capul lor altfel imi strica pe aici.
|
 |
|
koala wrote:Bah, de unde provine volumul ala de treij' da litri?
Plm, avem o galeata d-aia de sare (asa arata in poza) in care zac neshte bolovani... galeata nu prea pare plina ochi.
melcule, pune mah niste apa peste pietrele alea... doar cat sa le acoperi.
Vezi cata apa ai pus acolo si spune-ne si noua!
Galeata respectiva este un bidon de 5o de litri.
Masurat au intrat 3 galeti de apa  aka 30 de l.
Alte intrebari sau nelamuriri ?
|
 |
|
Well... ma risc sa cumpar 10 litri.
Vedem ce iese.
|
 |
|
Adica tu insinuezi sa merg sa cumpar 3o de l de otet ?
|
 |
|
Aham. Deci trebuie o pompa mica plus furtun..... am inteles sa traiti.
Ma bag sa execut.
|
 |
|
Salutare,
Observ ca in sump se aduna o gramajoara de ceva... nisip si mizerie !
Intrebarea de baraj este cam ce solutii am sa o pot scoate de acolo ?
|
 |
|
Salutare,
Am ajuns pe la oarecare mare si anume cea mediteraneana.... m-am ales cu ceva pietre.
Intrebarea intrebatoare este ? Cum le curat... de ce au prin ele ! Stiu ca era o logica cu ceva clor si apoi otet.
Deocamdata stau de ieri in 3o de litri de apa de osmoza.
Apoi o sa intreb cu ce le lipesc intre ele
Ma poate ajuta cineva cu cantitatile de clor si otet ?
|
 |
|
Parerea mea ca palul respectiv nu are nici un farmec.
Nu cred ca te ajuta.
|
 |
|
Salutare,
Am un acvariu mare abia startat.
Din nefericire... nu am foarte multi corali. Doar ceva Kenya Tree gorgonie si cam atat. Eventual ceva ciuperci dar sunt f mici.
Daca te pasioneaza ceva da-mi un pm si te sun.
|
 |
|
Asta este partea faina. Nu am cumparat nimic de la nimeni.
|
 |
|
Ghici ghicitoare mea.... care este primul "coral" aparut in acvariul mare ! Aparut din pietre uscate, plus intuneric 6 luni. Sa mai comentez ? https://www.youtube.com/embed/gvrBuw9XOdo Cum pusca mea pun link-ul vietii...
|
 |
|
Mai este de actualitate?!
|
 |
|
Halal forum de acvaristica.
|
 |
|
Eheheheh ! La mine are mai multe de mancat. Sper sa le termine. Daca imi lasa toate pietrele din acvariul mic curate... ma declar satisfacut si il pun in cel mare. De unde oricum nu are cum sari....
|
 |
|
Poi e cam la risc. Intai trebuie sa faca si el curat in acvariul mic. Unde are ce face  Apoi o sa il mut in cel mare crezi tu cam eu sanse sa scap vreodata fara aipastia !
Plus ca imi place ce fata are peste ala tampit. Darrrr daca se deda la halit corali il bag la loc in ala mica. Poa sa manance kenya si xenia pe saturate.
|
 |
|
Bineinteles ca nu am sa reusesc sa multumesc pe toata lumea.
O sa incerc sa ma multumesc intai pe mine.
Din acest motiv ma pasioneaza un mandarin fish... dar o sa ramana ultimul pe lista de achizitii. Un sokate dealea de peste de haleste aipastia tormentus sau cum il cheama plus o pereche de clovni ca cei pe care ii aveai in acvariul mic.
Deocamdata atat... si ma gandesc sa iau ceva pestici mici care cu timpul sa devina maricei.
|
 |
|
mugurel wrote:Poti incepe cu un card de anthiasi, dispar sunt superbi si la pret OK!
Ai dreptate.
Este o idee care trebuie luata in calcul.
Multumesc de sugestie.
|
 |
|
Nu au bre nici o vina aia. Singurul vinovat sunt eu.
About pestani nu prea cred !
|
 |
|
Aratarile alea sunt returul  deocamdata mai il las 2 saptamani asa. Oricum o sa fiu plecat. Cand ma intorc vedem. Nu vreau ciortani. Ceva mai micut si mai dragut  o sa meditez.
|
 |
|
|
 |
|