[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: keno
Forum Index » Profile for keno » Messages posted by keno
poti o pereche de scalari, sauo pereche cichlasoma meeki , faste , nigro ce vrei tu din astia 3, sau chiar si un singur blue acara.
a scuze chiar nu nam vazut caultimul post era din 2009 , scz inca o data
Donez 4 cichlasoma nigrofasciatum 4-5 cm si 2 mystus 18-19 respectiv 14-15 cm. .II dau ca s-au inmultit prea rau si numai am loc.
Pt detalii sunati 0724094412 sau pe YM ady_keno
Salutare , aceeasi problema am avut`o si eu dupa muult chin si bani investiti am reusit sa`l fac bine cu solutie de TETRAmin (cred ca asa se numea numai stiu sigur, oricum se gaseste la magazine de specialitate si scrie pe el ca e pt gris si fungi). E foarte bun, sa nu incerci cu baktopur ca nu merge, alta solutie ar mai fii sa pui 1 ml la 10 litri de apa de verde de malachit in acvariu dar asta dupa ce ai schimbat jumatate de apa, iar pestele bolnav tratat itnr`un acvariu spital cate jumata-te de ora tinut in apa de concentratie 1ml/litru de verde de malachit.E posibil ca oscarul care nu mananca sa aibe viermi si ai putea sa icnerci cu carne de inima de vita tocata impreuna cu niste usturoi si s`o bagi la congelator, sau chiar ii dai direct asa. Succes si sper sa se faca bine!

p.s. A si era sa uit in timpul tratamentului trebuie sa ridici temperatura apei la aproximativ 30-31 de grade chiar 32.

Forum Index » Profile for keno » Messages posted by keno
Go to: