[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alinush
Forum Index » Profile for alinush » Messages posted by alinush
e de fapt exotica si nu colorata, dar sa sti ca nu o sa te contrazica nimeni, pentru ca tocmai inainte sa vad mesajul de la tine , am citi despre aceasta planta si am vazut ca de fapt nu este o planta pt acvariu akuma asta e...atata timp cat nu imi afecteaza pestisorii, si nu moare e bine plasata acolo
mda pana la urma, am plecat in oras si mi-am cumparat "complete substrate" de la tetra plant.. si daca tot mi-am cumparat mi-am luat inima in dinti si am deranjat totul prin acvariu. Sper sa fi meritat efortul. Ca plante am bacopa lanigera, anubias congensis si hemiographis ...Multu de sfaturi...si da sunt de aceeasi parere cu kmol, arata mult mai bine cu un pic de verdeata
poi atata are si acvariul meu. 54 l.. si acuma daca as cumpara ce mi-ai zis tu, ar trebui sa scot iarasi totul afara in acvariu?(
am si eu o intrebare, daca pun numai pietris negru (de marimea bobului de orez) o sa mi se dezvolte plantele?

Forum Index » Profile for alinush » Messages posted by alinush
Go to: