Message |
|
Am mai luat 3 pesti din aia, betta cred ca le zice. Si am luat si niste pietris rosu si l-am combinat cu cel albastru! ACvariul arata super!!!!!!!!
|
 |
|
Da iam vazut agitand mingile prin apa!!!!!!!!!
Ekosecthor, tu ai ceva cu mine???
|
 |
|
Mie mi se pare in regula tot la acvariu!!!!!!!!!!!111
De ce nu ma credeti??? Chiar e asa rau ca am venit intr-o comunitarte! DAca nu e bine vreau sa invat. Am nevoie de ajutorul vostru! Nu ma respuingeti! Sper sa nu va supoaar daca o sa pun unele intrebari stupide.
|
 |
|
Poze o sa pun cand imi iau aparat nou. Actualul sa stricat.
|
 |
|
Nu vad ce nu este in regula. Pesti sunt foarte bine, sunt sanatosi. A, si am fost acuma la magazin si am mai luat un peste, asa rotund si rosu, forte frumos.Si scump. Am mai auzit ca pestii de aur nu se inteleg cu scalari Asa ca am luat si un bol de 5 litri si am pus pestisori de aur acolo si leam mai luat si doi fratiori. o sa mai vreau sa iau niste pesti. Am vazut la pet shop pesti ca si cei de jos aici la sait cu betta club romania. As vrea sa iau si 3 din aceea.
|
 |
|
Am uitat sa spun ca am si un scafandru si doua castele f frumoase in apa!
|
 |
|
.Salut, ma numesc Mihai Condor, stau in Berlin,Germania. Am acvariu de o saptamana. ACvariul ar fi cam asa:
30L.
Incalzitor 75W.
Lumina: 3 becuri: Unu aalb 30v, un rosu-50w si unul verde - 50w.
Capac: un carton
Am si niste pietris colorat albastru cu niste pamant pentru flori sa creasca plantele.
Am 5 plante de plastic si una naturala.
Vietuitoare: 3 xifo, 1 neon, 4 scalari, 15 guppy, un hoplo, doi pesti de aur si niste testoase.
AM pus in apa niste mingi sa se joace pestii cu ele.
Va salut!!!!!!
|
 |
|