Datorita unei plecari din Bucuresti in lunile urmatoare, sunt nevoit sa renunt momentan la acest frumos hobby, de care sper sa ma reapuc in alte conditii. Prin urmare vand acvariu functional de 240l cu ciclide. In detaliu, acesta contine:
Echipamente:
Bazin 240l, 120/40/50 (H/l/h), din sticla de 8mm, cu intarituri longitudinale pe ambele fete si fund dublu. Este lipit cu silicon negru. Pe fund, in interior, e lipit un aquapad pentru a folosi pietre in siguranta. Pret 250 lei
Capac Hagen 120/40, prevazut cu 2 neoane Hagen, unul Marine Glo, celalalt Aqua Glo. 350 lei
Filtru Jbl e 1500 cu medii de filtrare originale. 350 lei
Incalzitor Jager 250W. 50 lei
Vreo 50 kg de pietre albe, calcaroase. - se dau cu acvariul
Vreo 20 kg de nisip alb. - se da cu acvariul
Totul este in stare foarte buna; nu am avut probleme cu nici un echipament; acvariul este in functiune din aprilie 2010.
Fauna:
Familie Labidochromis Caeruleus 2m+4f 35 lei
Familie Metriaclima Pulpican (kingsizei) 1m+3f 30 lei
Familie Metriaclima Membe deep 1m+3f (inca tinerei de 4-5cm, doar o femela matura, de 11cm). 30 lei
Mascul Pseudotropheus “Neon Spot” 15 lei
2 zebra “long pelvic” – 4 cm, nu le stiu sexul. - se dau bonus
Toti pestii sunt exemplare reusite, sanatoase, toate femelele au depus, de mai multe ori. Sexarea este 100% sigura. Acolo unde nu am specificat marimea, au aproximativ 6-7cm.
Tot pachetul costa 90 lei.
Alte maruntisuri: priza reglabila, maternitate, o cutie de Jbl novo rift practic neinceputa, una de sera granugreen, vreo 700ml de granule marunte Sak green pt ciclide, extrem de apreciate.
Pret total (acvariu complet + pesti): 999 lei.
Prioritate vor avea cei care vor cumpara tot pachetul sau mai multe elemente.
Pentru detalii, informatii folositi cu incredere 0744601580 sau PM-ul.
Cateva poze: