[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: floring
Forum Index » Profile for floring » Messages posted by floring
bonus un acvariu 50x25x30 -> 37l, filtru adecvat lui, lumina, incalzitor 100W, minciog, termometru.
pret nou 300 lei.
S-a dat acvariul, filtrul si vietuitoarele, a ramas capacul cu cele 2 neoane, aqua glo si marine glo. Pret 350 lei.
Datorita unei plecari din Bucuresti in lunile urmatoare, sunt nevoit sa renunt momentan la acest frumos hobby, de care sper sa ma reapuc in alte conditii. Prin urmare vand acvariu functional de 240l cu ciclide. In detaliu, acesta contine:

Echipamente:

Bazin 240l, 120/40/50 (H/l/h), din sticla de 8mm, cu intarituri longitudinale pe ambele fete si fund dublu. Este lipit cu silicon negru. Pe fund, in interior, e lipit un aquapad pentru a folosi pietre in siguranta. Pret 250 lei

Capac Hagen 120/40, prevazut cu 2 neoane Hagen, unul Marine Glo, celalalt Aqua Glo. 350 lei

Filtru Jbl e 1500 cu medii de filtrare originale. 350 lei

Incalzitor Jager 250W. 50 lei

Vreo 50 kg de pietre albe, calcaroase. - se dau cu acvariul

Vreo 20 kg de nisip alb. - se da cu acvariul

Totul este in stare foarte buna; nu am avut probleme cu nici un echipament; acvariul este in functiune din aprilie 2010.

Fauna:

Familie Labidochromis Caeruleus 2m+4f 35 lei

Familie Metriaclima Pulpican (kingsizei) 1m+3f 30 lei

Familie Metriaclima Membe deep 1m+3f (inca tinerei de 4-5cm, doar o femela matura, de 11cm). 30 lei

Mascul Pseudotropheus “Neon Spot” 15 lei

2 zebra “long pelvic” – 4 cm, nu le stiu sexul. - se dau bonus

Toti pestii sunt exemplare reusite, sanatoase, toate femelele au depus, de mai multe ori. Sexarea este 100% sigura. Acolo unde nu am specificat marimea, au aproximativ 6-7cm.

Tot pachetul costa 90 lei.

Alte maruntisuri: priza reglabila, maternitate, o cutie de Jbl novo rift practic neinceputa, una de sera granugreen, vreo 700ml de granule marunte Sak green pt ciclide, extrem de apreciate.

Pret total (acvariu complet + pesti): 999 lei.

Prioritate vor avea cei care vor cumpara tot pachetul sau mai multe elemente.

Pentru detalii, informatii folositi cu incredere 0744601580 sau PM-ul.

Cateva poze:

image

image

image

image

image
Are in jur de 12 cm; pret 10 lei.

image
Pretul scade la 140 lei, foarte negociabil.
Datorita faptului ca nu am timp sa ma ocup de el, vand nano complet:
-dimensiuni sticla 24x15x22 - 8 l
-lampa Solar Duo Boy fara bec original (are un Philips Genie de 14 W). Este in stare foarte buna.
-substrat Jbl Manado - o punga de 3 l (jumatate nefolosit).
-filtru Hailea sl 106.
-fertilizant micro 0.5 l si macro 0.5 l (sursa Cristi Ionescu).
-0.5 easy carbo (sursa Claudiu Truta)
-priza programabila
-termometru
-mancare creveti Jbl Novo Prawn si o folie de pastile cu spirulina Sera.
-2 buturugi, una acoperita complet de flame moss si cealalta cu flame moss si 3-4 anubias nana petite.
-putina glossostigma.
-7 red cherry frumos colorati (masculi si femele) + un numar necunoscut de pui (am vazut cativa).

Pret 160 lei.

Bonus: ~30 de betisoare Jbl 5 in 1, easy balance si aqua safe de la Tetra

Acvariul este in functiune de vreo 2 luni. Probleme: urme de spirogyra (am exagerat cu fertilizantii, cred) precum si melci maidanezi mici cat gamalia de ac.

Mentionez ca nu dau nimic separat. Daca nu sunt cumparatori prefer sa il pastrez.
Acvariul in sine este primit sub forma de donatie de la Catalos. Pretul e dat de echipamente, fauna si flora.

Foto:
image

image
90 lei amandoi. Pretul de petshop e 65 lei/exemplar de 10cm.
Se pot vedea in bazin, fara nici o obligatie. Pozele sunt slabe, culorile sunt mult mai vii in realitate.
Tel 0744601580
Si ceva poze. Va rog scuzati calitatea.
El
image

image

Ea
image
Cutia de Novo Tanganika s-a dat, pestii raman in continuare.
Masculul 16-18 cm, femela 12 cm; masculul deosebit de frumos; poze la cerere.

O cutie de Novo Tanganika de 1 litru (172g), pentru ciclide carnivore (f potrivita pt Borleyi) folosita 2 saptamani.

Pret: 100 ron pestii + 30 ron cutia.
se poate inchide, multumesc
sunt rezervati toti, in afara de mascul
acesta se vinde cu 10 lei
multam
1 mascul + 4 femele, dimensiuni 4-8 cm; provin din surse diferite, neinruditi; femela cea mai mare a scos niste serii de pui.
pret 35 lei
multam, multam, la fel!
sigur.

image

image

image

image

iar individul necunoscut este acesta:

image

sunt florin, prins recent de acest virus/viciu/pasiune. am inceput cu un acvariu de 60l plantat si populat cu cory si tetrazone, dupa care am descoperit ciclidele africane, am ramas blocat pe ele de vreo 4 luni si nu cred ca o sa ma deblochez prea curand
momentan am un acvariu de 240l, populat cu elongatus mpanga, kingsizei, auratus si bineinteles nelipsitii caeruleus. plus un exemplar necunoscut
pietre calcaroase, nisip alb, granulatie de 1mm cred, luminat de 1 aqua glo si 1 marine glo de cate 40w, iar de filtrare se ocupa un jbl e1500.
acvariul ideal pentru mine e unul de 5-700l populat cu frontose... dar e un ideal indepartat
cam atat si numai bine!

Forum Index » Profile for floring » Messages posted by floring
Go to: