Iti dau si eu un sfat , bun sau mai putin bun. Cauta o lada frigorifica de masina(12v) si i-ai capacul. Il adaptezi deasupra acvariului si nu te mai doare capul.
Mai simplu. Le asezi pe un fund de lemn , iei un cutit cu lama groasa , un ciocan , tii bine cutitul la jumatatea ei , ii dai una zdravan cu ciocanul si se sparge imediat. Atentie la maini sa nu fie nuca mai iute si sa te fenteze.
Incearca cu nuci de cocos. Atentie : inainte trebuie sa le fierbi f. bine. Le cureti de miez(il papi tu ca este foarte bun) , le tai pe jumatate si le bagi la fiert. Le schimbi apa de vreo 4-5 ori. Dupa ce le-ai fiert , le tii in apa rece intr-un vas , cel putin 3 zile , cu schimburi de apa in fiecare zi.
Asta daca vrei sa mesteresti tu , dar poti cumpara buturugi de la magazinele de profil. Nu recomand castele , scafandri , epave , etc, din plastic.