minnardy wrote:Pai, daca nu ne scrii locatia ta....un vet fara analize nu poate spune...si eu sunt vet si nu-ti pot spune ce are. Dar as sti ce trebuie facut ca sa afli ce are. Bolnavi fiind, nu cred ca vor depune.
bazinul nu este aerat!
totusi trag apa din el pt gradina iar apa este inlocuita cu apa de fantana! a
m fost la veterinar si nu a stiut ce sa imi zica! mi-a dat totusi o pulbere de tetracilcilna sa o amenstec cu mancarea. sper sa nu le fac mai mult rau decat bine. ieri cand a murit un caras l-am taiat pe burta si era plin de icre! oare nu poate depune? bazinul are si bolovani si pietris pe fund!
am un bazin in curte de aprox 7 ,8 metri cubi de apa. am diferite specii de pesti(crap,caras,platica,clean etc) e destul de vechi helesteul(cam 4 ani). in iarna au murit cei mai mari pesti din toate speciile. apa a facut f multa matasea broastei si am zis sa schimb folia. am schimbat folia dar matasea a reaparut dar dupa 2,3 saptamani "ecosistemul" s-a echilibrat. acum apa e limpede insa carasul e afectat de...nu stiu ce. se inroseste la bot si pe piept f tare si sunt extrem de lenti(ii poti prinde cu mana) si inoata doar la suprafata. in cateva ore mor! e al patrulea caras mort in luna mai.