[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: nino2715
Forum Index » Profile for nino2715 » Messages posted by nino2715
in mare parte am inteles EU acuma am scos toti pesti din acvariu am lasat doar oscarii pe care vreau sa ii pastrez Da mi un sfat cum sa procedez mai departe cu ei
nu Explica-mi sa stiu si eu Si iti multumesc pentru sfaturi
Sau ar fi mai bine sa ii scot afara si sa ii pun separat si sa la fac un tratament cu verde de malachit ?
exact asa ii si la ai mei cu puncte albe peste tot Vreau sa te intreb daca si ceilalti pesti din acvariu sunt in pericol daca ii las acolo cu pesti bolnavi I-am pus albastru de metil si verde de malachit in tot acvariul si am crescut temperatura la 28 de grade
acvariul e de 100L cu 2 filtre Unul exterior cu burete si celalt interior Plante si pietre Recent am schimbat apa si am curatat total acvariul Am folosit ceva solutie pentru clor {start plus}In acvariu am trei red belly pacu[10-11cm],2 oscari[5cm],2 gurami[6cm],un scalar,si un sanitar negru.2 dintre red belly pacu si sanitar au pe tot corpul puncte albe

Forum Index » Profile for nino2715 » Messages posted by nino2715
Go to: