Message |
|
am si eu guppy imperiali dar poti sai schimbi in orice ii pun in bol si nau nimic le dai 1 masa pe zii si tinei 1-2 luni pana le ies culorile
|
 |
|
vreo 2-3 zile poate naste oricand chiar si maine dar mai bine muto astazi amea a nascut noaptea si ia mancat
|
 |
|
cateva zile sigur da fi atent ca dupa ce naste prima oara naste odat la 2 saptamani mai bine muto in alt acvariu mai mic cei lalti pot sai omoare pui
|
 |
|
femelele de guppy sunt genetic mai mari nu este vorba de a se maturiza mai repede
|
 |
|
am un guppy imperial de 7 luni care era agresiv cu celalat imperial restul sunt guppy normali si de cand a crescut putin celalalt si i sa inrosit coada celalalt nu se mai ia de el ce credeti ca a avut
|
 |
|
da nu prea ai nisip
|
 |
|
de cati litri e acvariul?
|
 |
|
stiu ce credeti ca ii chinui cand ii imperechez da defapt nu femela e mica iar masculii au un an dar a d 3 zii au pui foarte repede cum ii pun imi fac odat la 2 spt cate 30 astia da ii flosesc pe astia tot timpu restu sunt agresivi cu femelele dar nu inteleg cum niste pesti asa mici rupo din plante cate jumatate de frunza totimpu cand le schimb apa gasesc o frunza rupta
|
 |
|
mea fatat 57 de pui toti albastri si violet
am acvariu de 100 l si 70 de pesti ii impereches in unu de 4 l
|
 |
|
am guppy imperiali albi albastri negri rosii doate culorile si am facut violet va recoman d=sa tineti intrun acvariu mai mic doi masculi unu albastru si una rosuu si o femela normala ia se imperecheac=za cu amandoi vedeti si voi e super belea
|
 |
|