[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: JOLIECONT
Forum Index » Profile for JOLIECONT » Messages posted by JOLIECONT
Vand acvariu original Aquaszut 200 litri (100x40x50cm) cu masa din lemn vopsit negru.
Capac original cu 2 neoane, usa de hranire si picioare de plastic pentru ridicare.
Incalzitor cu termostat.
Ofer bonus 25 de ciclide africane de 2-3 cm(cele din partea stanga a acvariului).
In poze acvariul este impartit cu un plexiglass in 2 compartimente pentru pui, se poate scoate plasticul)
PRET 800 LEI PENTRU CE ESTE SUS.
Am 3 filtre disponibile, in functiune:
Filtru intern eheim aquaball 180 - 100 lei
Filtru extern jbl e900 in functiune cu medii de filtrare - 300 lei
Filtru sunsun 304 plin cu siporax si cu prefiltru sunsun cu bureti la pretul de 400 de lei.
PESTI:
Pachet pui : 12 firefish mici 2-3cm si 13 (hibrizi de fuelleborni cu callainos) de 2-4cm - pret 75 de lei
Pachet Juvenili 250 lei sau separat:
-femela cyrtocara moori 5-6 cm - 60 de lei
- 2 red empress masculi - 8-10cm - 100 de lei
- pereche latifasciata 8-9cm - 50 de lei
- 1 firefish mascul 9-10cm - 50 de lei
- 2 estherae red - 7-8cm - 40 de lei
- 2 johanni masculi + 6 femele = 100 de lei
3 flavus(cred) - 8-10 cm =Bonus
- 1 caeruleus electric yellow 6-7cm - 25 de lei
Preturile se negociaza pentru cine cumpara mai multe produse

poze aici:
https://www.olx.ro/oferta/acvariu-mare-complet-filtru-extern-jbl-sunsun-ciclide-pesti-200l-ID7NEkh.html
VAND acvariul din anuntul de mai jos, dau pe bucati cum scrie detaliat in anunt:
Va rog sa imi scrieti pe olx sau sa ma sunati la nr de telefon din anunt. Intru mai rar pe forum. Multumesc

https://www.olx.ro/oferta/acvariu-mare-complet-filtru-extern-jbl-sunsun-ciclide-pesti-200l-ID7NEkh.html
Schimb 2 jack dempsey de 10 cm cu ciclide africane sau cu cichlid parrot.
-Acvariu nano 30x20x20 (Lxlxh) de firma (nu home made) filtru cascada hailea ,lampa led 24 (20 leduri albe si 4 albastre) folosita 3 luni, decor radacina, pietris negru , bonus creveti blue rili 5 buc pentru cine cumpara acvariul complet. Pret 150 lei (se da si pe bucati)
-Acvariu HM 20x14x17(Lxlxh) 15 lei,
-pompa aer o iesire+ piatra mare 30 lei,
-pompa aer doua iesiri 35 lei.
-Incalzitor diversa 50w 40 lei.
-Pompa aer 2 iesiri TETRATEC APS 300 cu valva de sens, robinet si piatra mare, are furtunele lipite pe iesirile pompei- 50 de lei
INTREG PACHETUL 250 lei .
Schimb cu ciclide africane mature
POZE AICI:
http://olx.ro/oferta/acvariu-nano-creveti-blue-rili-filtru-lampa-led-ID5ip6s.html
Vand Firefish red dragon - pui de 2-3 cm. Au 3 luni si sunt disponibili aproximativ 30 de bucati. Pozele sunt cu parintii si sunt reale.
Pretul este de 10 lei/bucata - minim 5 bucati. Zona de intalnire este Statia de metrou Berceni sau Comuna Berceni.
tel: 0763698147 sau jolie_cont@yahoo.com
Adaug hongi red top 5 bucati - 1-1,5cm - 15lei toti si 5 cyrtocara moori - 1,5cm - 20 lei toti
PRET 4,5 LEI /buc - 10 bucati 40 lei.
S-a vandut, multumesc de gazduire.
E reglabil.
ARE SI CAPAC?
vand filtru extern fluval 204 folosit 1,5 ani cu ax ceramic nou de rezerva, foarte silentios si eficient. a fost folosit pentru un acvariu de 180 de litri cu ciclide, are furtune si terminatii originale si aquastop.
pret 200 lei.
ULTIMUL PRET 70 LEI.
PRET NOU 80 RON.
Vand perechea din poze, pret 100 lei.
Au aproximativ 12-13 cm si 1,5 ani.

image

image
PRET NOU 750 RON( 850 CU FILTRUL EXTERN)
salut, deocamdata nu au depus desi i/am pus singuri in al doilea acvariu, ii am de un an si i/am luat maturi, vad ca sunt ok deocamdata. Multumesc pt urari si spor la acvaristica si voua.
VAND ACVARIU MP EHEIM MODEL HORNBACH DE 180 DE LITRI ( 100CMX40CMX45CM) silicon negru, capac plastic cu neoane: un neon phillips aquarelle si unul narva daylight.

ACVARIUL contine incalzitor eheim, termometru, pietris, pietre calcaroase, buturuga plastic si buturuga gaurita lemn tratat, background, priza programabila.

MASA ACVARIU special construita cu pereti interiori dublati si traverse de pal pe spate. Culoare: calvados(aproape de cires) cu toate laturile vizibile cantuite cu abs plastic.

FILTRU INTERN EHEIM AQUABALL 2212

SAU

FILTRU EXTERN FLUVAL 204 cu ax si rotor noi( inca un ax nou cadou), mijloace filtrante: bioballs, inele ceramice, burete, carbune activ( 100 ron peste pretul afisat daca se opteaza pentru filtrul extern.

Cadou 10- 15 pui caeruleus.

Pretul pentru tot 850 lei ( 950 lei cu filtrul extern).

image

image

Motivul vanzarii, achizitia unui acvariu de 500 de litri.
Acvariul a fost achizitionat in luna iulie 2009 si tot atunci a fost facuta si masa, filtrul a fost cumparat sh de la un acvarist dar merge impecabil si e foarte silentios
Salut toti acvaristii de pe acest forum si desi am 2 acvarii de 180 de litri cumparate din Hornbach, dar dotate in prezent cu filtre externe pot spune ca sunt in tratative pentru achizitia unui acvariu de 500 de litri. Tratativele sunt bineinteles cu sotia .
Primul acvariu a fost setat acum un an de zile cu caeruleus, elongatus, 2 papagali si 3 lifalili(eram mic in ale ciclidelor si astfel m/am procopsit cu papagalii si lifalili de care nu am mai putut sa ma despart), scopul meu este de a face un acvariu mare de ciclide de malawi.

image

Al doilea acvariu a gazduit pana acum o saptamana 2 flower horni care si/au gasit un stapan cu conditii mai bune si aer mai curat decat in Bucuresti. Acum in el sunt pui de caeruleus, johanni, hongi, si cyrtocara.

Multumesc pentru gazduire si sper intr-o colaborare cat mai buna cu ceilalti forumisti si bineinteles cu adminii .

Forum Index » Profile for JOLIECONT » Messages posted by JOLIECONT
Go to: