[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cristi386
Forum Index » Profile for cristi386 » Messages posted by cristi386
Message
Human ce id de yahoo mesenger mai ai sa iti zic stirile,vestile, pozele.
Foarte frumos proiectul prietene.La-m urmarit de la inceput.Acesta reprezinta ceva spectaculos mult noroc in continuare.
Salut si bun venit mult noroc in continuare.
Eu am auzt ca se pot hrani cu galbenusi de ou fiert.Se spune cacresc maib repede cu asta dar nu trebuie pus mult deact cat pot manca ei ca altfel apa se va murdari rapid.Mult noroc si mai asteptam si noi vesti si poeze cu mici copii.
Foarte frumos proiectul,felictari.Ape limpezi si cu noi poze.Iar cu <<pregnant lady>>nustiu ce sa zic credca variata cu pesti sa le mamance ar fi destul de buna.
Bine ai venit.Astep sa vad cu iti va iesi acvariu.
Buna, in primul rand te rog sa treci pe la rubrica despre noi si sa lasi o mica prezentare apoi sa scri la profil unde locuiesti.Iti las un link care te-ar putea ajuta referitor la intrebarea ta http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/3628.page#33861 .Alta data inainte de a posta poti folosi functia serch.
Inainte de a te apuca de acvariu citeste despre ciclare,amenajare.Apoi cupartai un acvariu si ce iti mai trebuie amenajeazal si punel la ciclat apoi dupa o luna cu filtru pornit si cu pus putina mancare poti pune pesti.


Salut din cate stiu eu broscutele mananca pesti.
Felicitari sa iti traiasca.Cum a spus colegu ar fi bine sa pui un filtru.Ce le dai de mancare? Ai loat hrana speciala pentru puieti?
Ma bucur ca sa rezolvat! Ape limpezi!
Buna.Eu cred ca poate fi din doua cauze:1 canalu unde intra furtunu de aer poate fi semiinfundat sau chiar infundat,2 poate ca mediile filtrate poate sunt prea incarcate de mizerie. 1 Incearca sa scoti furtunul de aer si cu un ac sau ceva asemanator sa incerti sa desfunzi acel loc.2In cearca sa l-e cureti intrun recipient cu apa din acavriu scuturand putin ca sa nu distru bacteriile.
Salut si bine ai venit !
Asi dori eu cateva livrarea este decat personala?
Colegu,si eu asi dori cteva plante daca se poate.
Bun-venit in comunitate.Felicitari pentru acvariul pe care il ai.Poti pune cateva poze cu acvariul?
Si iti doresc sati traiasca microbul!!
Bun-venit.Asteptam poze.Ape lipezi!!
Salut frumos acvariu,pietrele alea nu sunt calcaroase?
Nu,inca nu se vad mai incearca sa le pui odata
 
Forum Index » Profile for cristi386 » Messages posted by cristi386
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com