[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cristi386
Forum Index » Profile for cristi386 » Messages posted by cristi386
eu as vrea am un acvariu de 60l si daca mi dai o sa le eu si altee speci cu care vor putea sta
poza mai clara
am 7 gupyy 4femele si 3masculi ddupa schimbarea intr-un acvariu mai mare am obs ca o ppestoaica inoata haotic si sta pe fund. ce are?
am schimbat acvariu de 30l pentru ca miati spus ca e pupulat (superpopulat) uitati acvariu ce pareri aveti
cu unele obicte pot face eu un hranitor automat ,a refer la priza reglabila digitala .... reusesc?
salut am amenajat un acvariu si am pus apa la ciclat de vro saptamana am obsevat ca s-a format o alga pe geamuri este maro cum pot scpa de ea?
am 4 ani de acvaristica in spate
apa e deja ciclata
am deja un acvariu de 30 de l voi pune apa aia si voi completa planette am lumina am fertilizare na-m nevoie
nimeni ?
mi-am facut un acvariu de 50 de l cum sa-l aamenajez pareri pentru pesti guppy multumesc anicipat pentru idei
am loat de la piata un burete boborisitor 3,5 lei lam conecta la pompa si aspira vazzatoarea spus ca este destul de bun pentru 50 de l de apa acu este pus intr-un acavriu de 30 de l isi face treaba sau nu?
uitate ce zici
m-amm uitat acuam o pestoaica si-a revenit dar celalta sta tot la fel pete nu are sta mai retrasa ce naiba are?
beta nu sant foarte bine alesi nu preau au ce cauta cu neoni sant prea mici neoni iar beta sar putea sai haleasca
am un acvariu de 30l cu 24 de gupyy stiu ca e cam incarcat dar azi cand am venit de la scoala am observat ca pestoicele cele 2 cele mai mari stau retrase pe langa plante si pe langa geamul acvariului oare ce au?
iti recomand ca si colegul de mai sus sa muti pesti intr-un alt loc(borcan cv) scoti toata apa cureti f bine pietrele tot ce ai prin el apoi pui apa o ciclezi si asa e bn
da eu unul te ajut
ai id de mess vb mai repede dal daca ai
ce rea este
cu apa
vreau si eu plante

Forum Index » Profile for cristi386 » Messages posted by cristi386
Go to: