| Message |
|
|
Dispare in timp albeata ...multa rabdare !
|
 |
|
|
POZE ?
|
 |
|
|
|
Bine ai venit !
|
 |
|
|
|
Bine ai venit ! Dragut ce ai facut ......
|
 |
|
|
 Cuvantul pt asa ceva este ..... MAGIE !!!!
|
 |
|
|
Eu,iti spun sa nu renunti la acvariu chiar daca o sa fie putin mai greu cu bebelusul pt ca mai tarziu o sa iti treaca......starea de oboseala si chiar o sa se bucure nespus de mult de acest acvariu minunat pe care il ai.....gandeste-te bine microbul nu dispare niciodata si nu poate fi tratat
Cei care au renuntat din anumite motive'sau reintors imediat si au continuat sa aiba in casa un colt din natura,........si pot spune ca au fost multi
|
 |
|
|
Arata foarte, foarte bine ! Buretele acela singur sa il muti mai jos aproape de nivelul de jos al compartimentelor !
|
 |
|
|
Salut, Mitica ! Daca stratul de nisip este prea mare,el favorizeaza dezvoltare bacteriilor anaerobe in substrat....recomandat 3-4 cm .
Lumina trebuie sa fie slaba in comparatie cu acvariile plantate,daca este prea puternica pestii africani se vor ascunde tot timpul printre pietre....lumina cu un spectru albastru sunt pt pesti cu culori metalizate pe albastru ,iar alba pt cei cu culori galbene ....
|
 |
|
|
|
Pai se amorseaza la mana prin apasare ....pe buton ....la un moment dat o sa vezi ca nu se mai poate amorsa si asta e tot .... apoi il bagi la curent si va merge sigur.
|
 |
|
|
 Foarte frumoase culorile !
|
 |
|
|
 Catalin ! Te misti ingrozitor de repede !
|
 |
|
|
|
Salut,Ovidiu ! Ceva noutati despre acvariu ? Ai devenit tatic ?
|
 |
|
|
|
Bine ai venit !
|
 |
|
|
|
Multumesc! Cred ca din greseala, ai confundat open sifon cu full sifon......
|
 |
|
|
Salut ,Catalin !Foarte tare lucrarea pe care ai facut-o !Spune-mi si mie te rog, daca ala este reglajul definitiv in cutie la tevi si daca da, la ce nivel ai facut reglajul in cutie.......... full siphon la ce distanta in jos de golurile de la dintii pieptanului ,apoi open sipfon....si teava de siguranta...
Reglajul l-ai facut cu Dragos pt tevi ?
|
 |
|
|
 Mitica ! Atata foarte bine !
Pune poze si cu organizarea in sump .
|
 |
|
|
|
Electrovalva CO2 Jbl Proflora V002 in garantie ,factura, folosita 5 luni. Pret- 300 lei
Butelie CO2 cu robinet ,2Kg noua din G2. Pret- 120 lei
Capac Komatex negru cu 2 ballast T5,cu 4 neoane ,4 ventilatoare,2 intrerupatoare,reflector ,usa vizitare fata,capac rabatabil. Pret 200lei
|
 |
|
|
Daca te uiti in poze ,ai sa vezi ca a montat cate 2 neoane de 39w si mai ramane si ceva spatiu liber intre ele ,dar si in..... parti
|
 |
|
|
|
Bine ai venit !
|
 |
|
|
Bine ai venit ! Acum, cred ca ai aflat de ce te-a sfatuit colegul ,sa vii pe acest forum !
Ca intodeauna ,Koala cat si altii colegii ne ajuta cu ce pot ei mai bine
|
 |
|
|