[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elis
Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Super misto !!!! Pesti extraordinari de frumosi si ce ....culorii !
La Multi Ani !!!!
Vorbesti cu baietii la Buse gaz si iti dau ei si robinet si il si monteaza .......eu asa am facut si a fost ok ! Ei oricum fac si revizii si pot sa iti dea unul mai ieftin
Hai sa vedem si instalatia la neoane !
Mai am de realizat capacul si instalatia electrica pt cele 2 neoane si sper ca imi va veni in timpul esta si comanda pt electrovalva si plutitor ca sa pot termina in sfarsit si instalatia pt schimb la picatura ............ca m-am cam saturat sa tot astept ,ba una ,ba alta.......
Am reusit sa montez si palul pe stand
Eu iti spun sa ai rabdare pt ca o ciclare dureaza intre minim 4 saptamani pana la 6 saptamani ....vezi ca si la colegul Shubi a durat ceva timp !
acolo coboara apa ,dar .....rabdare si o sa se murdareasca tot
Cataline !Bine ca schimbi testele ,macar esti sigur de NO3 !
foarte tare !
Pai asa era si in bazinul care l-a inspirat....
smilie
Un an butelia de 2kg
Anca ,la Pepika nu mai au bioballs de la Agua Medic nu au mai facut actualizarea la stoc, eu am luat de la George de la reef.....30 bile la 15 lei ....asta in caz ca mai vrei sa cumperi.
Se aude ca s-au retras din Romania Agua Medic
Capacul o sa il fac din pal ca sa fie la fel cu standul ,cu mentiunea ca o sa fie din 2 bucati ambele rabatabile (acoperite pe interior cu o placa de komatex de 2 lipita de pal pt a nu aparea probleme cu condensul cat si pe lateralele pe care se sprijina capacul pe interior), cu 2 neoane de 80w cu intrerupator pt fiecare , 2 ventilatoare mai mari pe spate sa nu se vada (unul baga ,altul scoate +intrerupator) gaura pt hranire fomisti pe partea din fata .
Placa de komatex este cea alba care se vede in imagine in fata standului.....m-am gandit ca este mai luminoasa pe partea de interior .
Bine ai venit !
Iti dai seama ca nu mai am nici un pic de rabdare !
Da, mi-au placut ce pot realiza cu o placa de scartietoare si am decis sa il fac acolo
Dupa o perioada de asteptare a vent si mosul pe la mine, incarcat de cadouri si mi-a adus ce imi doream demult ..........decorul pt acvariul meu cu pesti africani .M-am pregatit serios financiar si am terminat si cu cumpararea de materiale pt sump si am si cu organizarea materialelor in sump.....matrix ,siporax,placa wet dry ,bioballs aguamedic,piaptan negru,pompa de valuri wp 25 si mai am de imbracat suportul in pal melaminat si capacul apoi ciclarea acvariului

Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Go to: