Message |
|
Vand acvariu 360 litri (1200x50x60) cu capac si suport pentru instalatie electrica , geam de 8 mm cu ranforsari din geam 8 mm la toate unghiurile si pe lungime plus centru , cornier estetic din lemn ,filtru interior construit pe o laterala, din geam (se observa in foto) , OSB 15 mm lipit pe fundul exterior al acvariului ... 300 Ron , sau schimb cu butelie CO2 minim 5 kg , diverse.
Vand acvariu 108 litri (90x40x30) cu suport rezistent , blat 30 mm.
Tel. 0722800384
|
 |
|
1200x50x60 (L x l x h) , geam 8mm, are filtru interior , construit din geam pe laterala, acvariul nu este curatat iar pozele sunt facute la subsol.
Sau, schimb cu butelie Co2.
|
 |
|
Multumesc!
|
 |
|
Da! , imi pare rau dar nu am considerat necesar , deci:
Locuiesc in Bucuresti, sunt trecut de 40 ani si sunt pasionat de acvaristica de la varsta de 9 ani.
Nu sunt crescator, am avut intotdeauna acvariu numai pentru decor, fapt pentru care apelez inca la solutiile si ideile celorlalti iar bazinul actual este cel din foto
1500x50x50
Toate cele bune!
|
 |
|
Schimb 2 Scalari masculi, maturi aprx 10 cm cu 2 Scalari femele culoare galben, negru, koi,
Cel din foto, iar al doilea este cel clasic, din pacate nu se aloca destul spatiu si nu pot posta inca o poza
|
 |
|
Salut!
Ma numesc Mirel si sunt incepator in ale acvaristicii.
Toate cele bune!
|
 |
|
In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati regulamentul acestei sectiuni: REGULI de respectat in aria VANZARI
Una dintre acestea precizeaza ca: "Anunturile de vanzare ale userilor care nu si-au indeplinit obligatia de a se prezenta la rubrica "Despre noi" vor fi sterse"
Multumim de intelegere!
ADMINISTRATIA
|
 |
|
In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati regulamentul acestei sectiuni: REGULI de respectat in aria VANZARI
Una dintre acestea precizeaza ca: "Anunturile de vanzare ale userilor care nu si-au indeplinit obligatia de a se prezenta la rubrica "Despre noi" vor fi sterse"
Multumim de intelegere!
ADMINISTRATIA
|
 |
|
Schimb Pirahna cu altceva .........astept oferte la 0722800384
|
 |
|