[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: theprince
Forum Index » Profile for theprince » Messages posted by theprince
Stiu ca acest ultim raspuns a fost dat in 2008, dar avand in vedere ca exact asta vreau eu sa fac in curand, eram curios daca rezultatele au fost pozitive...
Done !

Mai am niste guppy, un molly, un sanitar si doi coridorasi. Sunt in plin proces de donare a lor (mai putin cei trei de pe fundul apei) - am dat 5 molinezi (pe asta pe care il mai am nu l-am vazut atunci), doi scalari care crescusera foarte mult si trei tetrazona.
Aa, uitasem de cei trei Pomaceea Monster. Dupa ce ma obisnuiesc cu forumul, o sa pun si niste poze.
Am citit regulamentul.

Pentru ca mi s-a trezit dorinta de a avea un acvariu dupa o pauza de vreo 20 de ani, m-am hotarat (acum un an) sa incep cu ceva mai mic. Asadar, am un acvariu de 120 de litri, plantat, prin care s-au perindat multe specii de pesti pana in prezent. Acvariul a fost cumparat la pachet, cu tot ce ii trebuia (teoretic), inclusiv suportul. La scurt timp am cumparat un filtru extern JBL Cristal Profy (parca asa se numeste) ale carui rezultate s-au vazut imediat.
In rest, cu plantele am avut avut probleme (in a le dezvolta), dar cum nu le cunosc denumirile, nu pot intra in detalii
Am avut tot soiul de pesti de talie mica (vanzatorul mi-a spus ca in acvariul meu nu pot sa tin decat maxim 40 de exemplare de mici dimensiuni). Asta pana cand am vazut un betta crown superb, pe care l-am cumparat fara sa mai stau pe ganduri, cu toate ca stiam ce inseamna asta. M-am ambitionat chiar sa ii mai aduc niste rude cu care sa convietuiasca fara probleme. Am si reusit asta - in momentul de fata am patru bettani - doi masculi si doua femele. Acvariul este bine plantat si are si doua buturugi, deci multe ascunzisuri.
Cam atat. Daca mai trebuie adaugat ceva, raspund cu placere la intrebari.
Eu sunt Marius. M-am inscris aici pentru a putea beneficia mai usor de raspunsuri cu privire la acest hobby. Am oarece experienta, dar cum "omul cat traieste invata"... iata-ma prezent aici.

Bine v-am gasit !

PS: nu am reusit sa gasesc Regulamentul (linkurile din mesajele scrise de admini/moderatori nu functioneaza, sau nu imi dau eu seama). Poate ma ajutati voi ...

Forum Index » Profile for theprince » Messages posted by theprince
Go to: