Am citit regulamentul.
Pentru ca mi s-a trezit dorinta de a avea un acvariu dupa o pauza de vreo 20 de ani, m-am hotarat (acum un an) sa incep cu ceva mai mic. Asadar, am un acvariu de 120 de litri, plantat, prin care s-au perindat multe specii de pesti pana in prezent. Acvariul a fost cumparat la pachet, cu tot ce ii trebuia (teoretic), inclusiv suportul. La scurt timp am cumparat un filtru extern JBL Cristal Profy (parca asa se numeste) ale carui rezultate s-au vazut imediat.
In rest, cu plantele am avut avut probleme (in a le dezvolta), dar cum nu le cunosc denumirile, nu pot intra in detalii
Am avut tot soiul de pesti de talie mica (vanzatorul mi-a spus ca in acvariul meu nu pot sa tin decat maxim 40 de exemplare de mici dimensiuni). Asta pana cand am vazut un betta crown superb, pe care l-am cumparat fara sa mai stau pe ganduri, cu toate ca stiam ce inseamna asta. M-am ambitionat chiar sa ii mai aduc niste rude cu care sa convietuiasca fara probleme. Am si reusit asta - in momentul de fata am patru bettani - doi masculi si doua femele. Acvariul este bine plantat si are si doua buturugi, deci multe ascunzisuri.
Cam atat. Daca mai trebuie adaugat ceva, raspund cu placere la intrebari.