[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
theprince
Unripe member

IP:

Eu sunt Marius. M-am inscris aici pentru a putea beneficia mai usor de raspunsuri cu privire la acest hobby. Am oarece experienta, dar cum "omul cat traieste invata"... iata-ma prezent aici.

Bine v-am gasit !

PS: nu am reusit sa gasesc Regulamentul (linkurile din mesajele scrise de admini/moderatori nu functioneaza, sau nu imi dau eu seama). Poate ma ajutati voi ...

This message was edited 1 time. Last update was at 24/03/2010 15:52:52

Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Bine-ai venit ! Spune-ne si cite ceva despre activitatea ta acvaristica .

Daca functioneaza bunul simt e ok. La asta se reduce pina la urma si regulamentul

Poze: smilie ... Poze cu plante
theprince
Unripe member

IP:

Am citit regulamentul.

Pentru ca mi s-a trezit dorinta de a avea un acvariu dupa o pauza de vreo 20 de ani, m-am hotarat (acum un an) sa incep cu ceva mai mic. Asadar, am un acvariu de 120 de litri, plantat, prin care s-au perindat multe specii de pesti pana in prezent. Acvariul a fost cumparat la pachet, cu tot ce ii trebuia (teoretic), inclusiv suportul. La scurt timp am cumparat un filtru extern JBL Cristal Profy (parca asa se numeste) ale carui rezultate s-au vazut imediat.
In rest, cu plantele am avut avut probleme (in a le dezvolta), dar cum nu le cunosc denumirile, nu pot intra in detalii
Am avut tot soiul de pesti de talie mica (vanzatorul mi-a spus ca in acvariul meu nu pot sa tin decat maxim 40 de exemplare de mici dimensiuni). Asta pana cand am vazut un betta crown superb, pe care l-am cumparat fara sa mai stau pe ganduri, cu toate ca stiam ce inseamna asta. M-am ambitionat chiar sa ii mai aduc niste rude cu care sa convietuiasca fara probleme. Am si reusit asta - in momentul de fata am patru bettani - doi masculi si doua femele. Acvariul este bine plantat si are si doua buturugi, deci multe ascunzisuri.
Cam atat. Daca mai trebuie adaugat ceva, raspund cu placere la intrebari.
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

Salut marius, bine ai venit printre noi si spor la inmultit betanii tai. In momentu de fata ai doar betani? sau si altceva? Completeaza si tu locatia sa stim "unde te gasim"

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]
theprince
Unripe member

IP:

Done !

Mai am niste guppy, un molly, un sanitar si doi coridorasi. Sunt in plin proces de donare a lor (mai putin cei trei de pe fundul apei) - am dat 5 molinezi (pe asta pe care il mai am nu l-am vazut atunci), doi scalari care crescusera foarte mult si trei tetrazona.
Aa, uitasem de cei trei Pomaceea Monster. Dupa ce ma obisnuiesc cu forumul, o sa pun si niste poze.

Forum Index » Despre noi
Go to: