Booon, am trecut pe la rubrica, despre noi, am cam zis acolo ce era de zis si un pic mai mult.
Sa incep de la inceput cu ce vreau sa fac:
vas: 90x40x60, capac home-made de un prieten iscusit si intarituri din suporturile de la neoane
substrat: jbl florapol, jbl aquabasis, jbl manado, o sa urmez sfaturile unui coleg de forum si o sa apelez la jbl feropol si jbl nu_stiu_cum 24, nisip de quartz
filtrare+ electrice: intern compartimentat cu powerhead, perlon, ceramic, incalzitor (ceva de 200w) nu stiu insa cat de bune sunt cele din teflon si sunt tare curios, incalzitor substrat jbl 10w (pe priza temporizator 2ore sub tensiune 2 ore pauza, trebe doar sa vanture apa, nu cred ca am neaparata nevoie de controler, e al dracu de scump), inca sunt in dubii daca sa iau powerhead cu UV sau din ala simplu, tre sa ma documentez mai bine,daca imi scapa ceva va rog aduceti-mi aminte
CO2: bomba drojdie cu difuzor in cilindru plastic si burete pe priza temporizator
, sigur ati mai vazut modelul asta de reactor de co2 pe net, pe cat de simplu pe atat de eficient am vazut ca este, rata de dizolvare a co2-ului este de aproape 100%
lumina: osram T5 930, 965, fluora, si inca ma gandesc sa apelez la 2 CFL insa trebuie luate pe spranceana in spectru portocaliu, ma gandesc ca temperatura tre sa sara de 4500k (din nou daca gresesc va rog nu dati cu parul, explicati ca la incepatori

)
In timp o sa pun la punct fiecare aspect, daca nu imi iese bine din prima.