[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: andrei86
Forum Index » Profile for andrei86 » Messages posted by andrei86
cumpar plante pentru acvariu mai rezistete ...pentru carasi : echinodorusi cu frunze tari, anubias ..etc
plantele artificiale le-am cumparat , le voi scoate cand mai completez cu naturale . multumesc pentru ajutorul cu muschiuletul , il voi lega calumea .
da asa voi face , filtru va merge non stop si plante o sa mai iau cand primesc la magazin.
filtrul si incalzitorul sunt intr-o cutie pe care scrie Biobox2 de la acvariul aquatlantis aquadream 80 , nu o sa stea jos mai mult de 3-4 zile ...pestisorii nu il apuca jos
Doar ce am terminat ... stratul l-am format din : prima data pietricele ,apoi substrat pentru plante , din nou pietricele si in final pietre de rau. pietricele le-am spalat foarte bine in apa fierbinte iar pe cele de rau le-am fiert apoi din nou spalat. am pus ceva plante naturale dar putine ..atatea am gasit sa cumpar pentru carasi si restu am completat cu artificiale pana o sa gasesc naturale. apoi apa ...am turnat-o incet si la 10l apa am pus cate un capacel de tetra aqua save . Am o mare problema cu 2 muschiuleti ...i-am tot asezat dar nu vor sa stea ..se ridica plutesc ..iar se pun pe fund nustiu ce sa le fac , pe unu l-am rezolvat asezantul sub decor dar al 2-lea se plimba de capul lui daca poate cineva sa ma ajute in aceasta pb i-as fi recunoscator. Apa arata cam ciudat dar banuiesc ca asa e prima data pana se limpezeste .....Cam atat am facut pentru inceput daca am gresit undeva va rog sa imi spuneti . l-am asezat momentan jos deoarece inca nu am gasit masa pt el ...era intrun loc dar destul de scumpa si m-am gandit o sa fac la comanda apoi ma descurc cu asezatul pe ea.
multumesc de ajutor , mai ma documentez putin si merg sa cumpar tot ce trebuie sa formez apa din acvariu locuiesc cu prietena mea si amandoi ne-am hotarat asupra carasilor ...incearcam cu 2 si o sa avem grija mare de ei , nu vrem un acvariu sofisticat...doar unul simplu, placut si curat de care sa ne bucuram de el in fiecare zi . Ms
stiu ca par penibil pentru cunoscatori dar as dori un ajutor ...daca are timp cineva sa imi spuna ce trebuie sa cumpar pietris , ce cantitate , plante si tot ce mai trebuie pentru noul meu acvariu de 90L .vreau sa pun 2 carasi din aceia albi cu o caciulita rosie in fata si 2-3 pestisori care sa se inteleaga cu ei. Vanzatoarea de la pet-shop mi-a spus ca pot pune 10 carasi linistit ( cred ca ma vazut ca nu ma pricep si vroia sa ii cumpar mai mult ...mai ales cand a spus ca pot ajunge acasa si sa ii pun direct in acvariul nou cumparat tot de acolo ..noroc ca nu mai avem bani ) apoi am citit la dumneavoastra pe forum total altceva si nu mai am incredere in ea sa ma sfatuiasca , prefer sfaturi mult mai folositoare si adevarate de aici. Ms
ms , am citit ma ajutat mult ... m-am gandit sa populez acvariul cu carasi . o sa ma documentez mai mult despre ei , de ce au nevoie si plantele cu care se inteleg
Ma numesc Andrei , am 23 ani si sunt din Tulcea . Acum 3 zile navigam pe internet si am dat de acest frumos forum ...m-ati imbolnavit cu acvariile dumneavoastra si a 2-a zi am plecat in cautarea unui acvariu . Am tot cautat ceva pentru inceput micut de 20-30 L si am ajuns acasa cu unul de 90L aquatlantis aquadream 80 , sper ca am facut o alegere buna . Acum urmeaza decorurile si tot ce mai trebuie ...sper sa imi iasa ceva frumos . O zi buna la toata lumea ! !

Forum Index » Profile for andrei86 » Messages posted by andrei86
Go to: