[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alinoltean83
Forum Index » Profile for alinoltean83 » Messages posted by alinoltean83
Revine la vanzare priza programabila digitala Strohm la 35 de lei cu transport inclus prin posta...noua a costat 39 de lei,si am folosit-o aproape un an de zile....aici aveti poza cu ea:

http://www.flickr.com/photos/56858128@N06/5366657519/
S-au vandut si restul in afara forumului...multumesc pentru gazduire,se poate inchide.
Astazi am trimis spre user-ul aIR urmatoarele:

Filtru extern Tetra Ex 600,perdeaua de aer,si majoritatea testerelor.

Au mai ramas:
Pompa de aer Resun 3 W 1.8 Litri/minut - 10 lei
Dispozitiv de curatat sticla acvariului de alge cu magnet - 5 lei
Furtun de scos apa din acvariu cu pompa manuala - 5 lei
Testere de Fe(este aproape plin) si NO2(cred ca sunt cam la jumatate solutiile)-10 lei

Dar astea le dau numai impreuna pentru ca valoreaza prea putin sa le mai trimit in alt oras...
Pana acum am dat aspiratorul Sera si priza programabila digitala...

Deci au ramas urmatoarele:

Filtru extern Tetra Ex 600 folosit-la filtru am cutia,cartea tehnica,si mai am 2 bureti noi ce se pun chiar sub capacul filtrului, ca si prim strat de filtrare - 140 lei
Pompa Resun 3 W - 10 lei
Perdea de aer de 63 cm lungime - 5 lei
Testere(sunt folosite unele sunt aproape goale,altele sunt aproape pline,sunt permanente si se pot cumpara iar solutiile) - NH3/NH4 ; CO2 PERMANENT ; Fe ; NO3 ; NO2 ; PO4 ; GH - toate la 35 lei
Da multumesc...bine v-am gasit...
Multumesc...
Filtru extern Tetra Ex 600(este folosit dar functioneaza impecabil,nu a curs niciodata pe la vreo garnitura,nu am avut absolut nici o problema cu el,am la el tot ce trebuie sa contina,cutia si cartea tehnica,si mai am 2 bureti noi tot de tetra care se pun chiar sub capac) - 140 lei
Pompa Resun 3 W - 10 lei
Perdea de aer de 63 cm lungime - 5 lei
Priza programabila digitala - 30 lei
Testere(sunt folosite unele sunt aproape goale,altele sunt aproape pline,sunt permanente si se pot cumpara iar solutiile) - NH3/NH4 ; CO2/ph PERMANENT ; Fe ; NO3 ; NO2 ; PO4 ; GH - toate la 35 lei
Aspirator Sera pentru substrat folosit(are 2 crepaturi mici pe capac dar nu influenteaza in vreun fel functionarea lui) -10 lei

Toate adunate fac 240 de lei dar daca le cumpara cineva pe toate le dau la 190 de lei...altfel pe bucati raman preturile asa cum sunt acum,si o sa trimit ceva din cele prezentate in alt oras numai daca comanda trece de 40 de lei...
Aici aveti niste poze cu ce am prezentat mai sus: http://www.flickr.com/photos/56858128@N06/
Pot fi contactat pe pm sau pe messenger : alinoltean83
Nr.telefon 0745 106 903
Sunt Alin Oltean din Bistrita,am un acvariu de 126 de litri,capac din pal,nisip cuartos 1-3 mm,mai multe tipuri de plante nu le prea stiu numele,3 neoane 18W Osram T8,filtru extern tetra ex 600,pesti 6 scalari,11 rasbora,5 neoni,5 corydoras,3 sae,1 pleco.

Forum Index » Profile for alinoltean83 » Messages posted by alinoltean83
Go to: