[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: eddie
Forum Index » Profile for eddie » Messages posted by eddie
pestii s-au dat. se poate inchide topicul.
Am 8 bucati de pseudotrophaeus elongatus de dat. Doresc la schimb pietre si/sau radacini.
tel 0722.227.003
pesti si-au gasit un nou stapan. se poate inchide topicul.
pestii sunt in continuare disponibili.
se adauga la oferta mai multe varfuri de anubias si 2 ancistrusi adulti.
koala wrote:
ZOLA wrote:... pei ce vrei sa cresti in el? ca si un neon intoarece din 3 miscari ...

Zola, un pic de atentie n-ar strica ... ala e doar un filtru extern, omu' nu creste nimic inauntru ...

multumesc koala... ca fapt divers pot spune ca am crescut ancistrusi - adultii trec prin teava liber, icrele lor au eclozat bine mersi in filtru, iar puii n-au avut nici o problema in a se intoarce in acvariu din primele zile(chiar si impotriva curentului) .
swatantar sau zola va rog sa-mi transmiteti si mie datele de contact ale 'fabricantului de acvarii' - as vrea sa-mi refac acest filtru.
ZOLA wrote:dezvolta te rog ce intelegi tu prin atipic

dimensiunile sunt 13 cm (latimea) , 55 cm (lungimea) si 55 cm (inaltimea).
Filtrul este ca o completare de 13 cm pe lungime a acvariului.
ma intereseaza si pe mine cineva care face acvarii la dimensiuni atipice. tocmai mi s-a spart un geam la filtrul exterior si vreau sa-l refac. noroc ca eram in camera - dormeam- altfel vecinii de la etajele inferioare (si stau la 7) se bucurau de 300 de litri de apa.... smilie
... asa au avut parte doar de vreo 5-10...
donez 3 scalari mari, 1 buc. guram, 1 buc. filigera +1 buc. otocintus. temporar locuiesc intr-un acvariu de 80 de litri asa ca este destul de urgent.
M-ar interesa radacini sau mai multe pietre pt acvariu pt un (eventual) schimb (pietre de la mare de preferat sau chiar si de rau daca au forme mai interesante).
eu si intrebarile mele... kitul de iluminat de la juwel era chiar sub nasul meu
http://www.zooplus.ro/product_info.php?cPath=21_301_307&products_id=1908
am un tutorial luat de pe net despre cum sa fac un capac pvc.

cel mai mult ma interesa cat costa kitul de neoane de la juwel sa pot face o comparatie fata de cat m-ar costa daca mi-as cumpara neoane +toata instalatia...

multumesc mult pentru ajutor
Acvariul+filtrul exterior au 123 cm lungime, iar latimea este 55.5 cm (ma tot gandesc cum sa 'compun' bucatile de pvc fara sa fiu nevoit sa tai o placa pe lungime). Ma gandesc ca as putea prinde de o laterala (sau de ambele) a capacului inca o bucata de pvc ca sa ajung exact la lungimea de 120 cm.
unde pot gasi acest sistem (presupunand ca vine de-a gata) si cam cat costa. Merci pentru poze, marimea nu deranjeaza in schimb calitatea lor e de apreciat.
Am un acvariu de aprox 350 litri la care nu am capac. Drept urmare se creeaza o umiditate foarte mare in camera, condens pe geamuri si peretele exterior. Caut pe cineva cu experienta in confectionarea acestor capace (ma intereseaza integrarea neoanelor plus o modalitate de condens in interiorul capacului astfel incat apa din acvariu sa nu mai paraseasca 'incinta').
rezolvat. rog un moderator sa inchida topicul.
donez de urgenta o pereche de herotilapia multispinosa.
pestii va asteapta in acest week-end. relatii la tel. 0722.227.003 Edy
(nu incercati pe net pt ca nu o sa mai am acces)
Mda... de asta mi-era si mie frica. Sincer chiar nu stiu..eu le am de la marimea asta (se poate sa fii apreciat si eu in minus 1-2 cm) si nu au mai crescut. Oricum eu caut ramirezi momentan pt ca vreau sa le inlocuiesc din acvariu, iar atunci cred ca n-o sa mai fie amenintati.
Daca ar fi compatibili cu o pereche de ciclide de 6 cm lungime (herotilapia multispinosa) as dori si eu cateva bucati daca mai are cineva.
salutare! as vrea si eu cateva fire de valisneria daca mai ai disponibil! Eu stau si lucrez in dr taberei asa ca ne putem intalni la orice ora in cartier.
Salut!
Ai pm.
rezolvat

@BLeeD -din pacate mesajul tau a venit un pic prea tarziu. Poti sa iei legatura cu XDANX daca o sa-i prisoseasca cateva bucati.
nimeni interesat?

Forum Index » Profile for eddie » Messages posted by eddie
Go to: