| Message |
|
|
|
pestii s-au dat. se poate inchide topicul.
|
 |
|
|
|
Am 8 bucati de pseudotrophaeus elongatus de dat. Doresc la schimb pietre si/sau radacini.
tel 0722.227.003
|
 |
|
|
|
pesti si-au gasit un nou stapan. se poate inchide topicul.
|
 |
|
|
|
pestii sunt in continuare disponibili.
se adauga la oferta mai multe varfuri de anubias si 2 ancistrusi adulti.
|
 |
|
|
koala wrote:
ZOLA wrote:... pei ce vrei sa cresti in el? ca si un neon intoarece din 3 miscari ...
Zola, un pic de atentie n-ar strica  ... ala e doar un filtru extern, omu' nu creste nimic inauntru ...
multumesc koala... ca fapt divers pot spune ca am crescut ancistrusi - adultii trec prin teava liber, icrele lor au eclozat bine mersi in filtru, iar puii n-au avut nici o problema in a se intoarce in acvariu din primele zile(chiar si impotriva curentului)  .
swatantar sau zola va rog sa-mi transmiteti si mie datele de contact ale 'fabricantului de acvarii' - as vrea sa-mi refac acest filtru.
|
 |
|
|
ZOLA wrote:dezvolta te rog ce intelegi tu prin atipic
dimensiunile sunt 13 cm (latimea) , 55 cm (lungimea) si 55 cm (inaltimea).
Filtrul este ca o completare de 13 cm pe lungime a acvariului.
|
 |
|
|
ma intereseaza si pe mine cineva care face acvarii la dimensiuni atipice. tocmai mi s-a spart un geam la filtrul exterior si vreau sa-l refac. noroc ca eram in camera - dormeam- altfel vecinii de la etajele inferioare (si stau la 7) se bucurau de 300 de litri de apa....
... asa au avut parte doar de vreo 5-10...
|
 |
|
|
|
donez 3 scalari mari, 1 buc. guram, 1 buc. filigera +1 buc. otocintus. temporar locuiesc intr-un acvariu de 80 de litri asa ca este destul de urgent.
M-ar interesa radacini sau mai multe pietre pt acvariu pt un (eventual) schimb (pietre de la mare de preferat sau chiar si de rau daca au forme mai interesante).
|
 |
|
|
eu si intrebarile mele... kitul de iluminat de la juwel era chiar sub nasul meu
http://www.zooplus.ro/product_info.php?cPath=21_301_307&products_id=1908
|
 |
|
|
|
am un tutorial luat de pe net despre cum sa fac un capac pvc.
cel mai mult ma interesa cat costa kitul de neoane de la juwel sa pot face o comparatie fata de cat m-ar costa daca mi-as cumpara neoane +toata instalatia...
multumesc mult pentru ajutor
|
 |
|
|
|
Acvariul+filtrul exterior au 123 cm lungime, iar latimea este 55.5 cm (ma tot gandesc cum sa 'compun' bucatile de pvc fara sa fiu nevoit sa tai o placa pe lungime). Ma gandesc ca as putea prinde de o laterala (sau de ambele) a capacului inca o bucata de pvc ca sa ajung exact la lungimea de 120 cm.
unde pot gasi acest sistem (presupunand ca vine de-a gata) si cam cat costa. Merci pentru poze, marimea nu deranjeaza in schimb calitatea lor e de apreciat.
|
 |
|
|
|
Am un acvariu de aprox 350 litri la care nu am capac. Drept urmare se creeaza o umiditate foarte mare in camera, condens pe geamuri si peretele exterior. Caut pe cineva cu experienta in confectionarea acestor capace (ma intereseaza integrarea neoanelor plus o modalitate de condens in interiorul capacului astfel incat apa din acvariu sa nu mai paraseasca 'incinta').
|
 |
|
|
|
rezolvat. rog un moderator sa inchida topicul.
|
 |
|
|
|
donez de urgenta o pereche de herotilapia multispinosa.
pestii va asteapta in acest week-end. relatii la tel. 0722.227.003 Edy
(nu incercati pe net pt ca nu o sa mai am acces)
|
 |
|
|
|
Mda... de asta mi-era si mie frica. Sincer chiar nu stiu..eu le am de la marimea asta (se poate sa fii apreciat si eu in minus 1-2 cm) si nu au mai crescut. Oricum eu caut ramirezi momentan pt ca vreau sa le inlocuiesc din acvariu, iar atunci cred ca n-o sa mai fie amenintati.
|
 |
|
|
|
Daca ar fi compatibili cu o pereche de ciclide de 6 cm lungime (herotilapia multispinosa) as dori si eu cateva bucati daca mai are cineva.
|
 |
|
|
|
salutare! as vrea si eu cateva fire de valisneria daca mai ai disponibil! Eu stau si lucrez in dr taberei asa ca ne putem intalni la orice ora in cartier.
|
 |
|
|
|
Salut!
Ai pm.
|
 |
|
|
|
rezolvat
@BLeeD -din pacate mesajul tau a venit un pic prea tarziu. Poti sa iei legatura cu XDANX daca o sa-i prisoseasca cateva bucati.
|
 |
|
|
nimeni interesat? 
|
 |
|
|