[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: RoxxyG
Forum Index » Profile for RoxxyG » Messages posted by RoxxyG
Mersi mult Humbert, cred ca m-am lamurit. Oricum si eu tot asa as vrea sa fac, acvariul sa fie pe placul lor, ei ~Ramirezii~ sa fie prioritatea. Sper sa imi iau prin ianuarie acvariul si atunci ma apuc de treaba. Momentan nici nu sunt Ramirezi in Timisoara la pet shopuri, am fost azi sa ma uit dupa ei sper sa fie cand o sa le fie casa gata.
Am studiat linkurile... m-ar interesa daca a crescut cineva ramirezi, cat sunt de pretentiosi, de cat spatiu au nevoie, daca se bat masculii intre ei, daca ii pot tine cu neoni... am gasit foarte multa informatie pe internet si unele se bateau cap in cap. Ori ca sunt pesti de harem, un mascul la 4 femele, ori pereche... nu as vrea sa fac greseli si vreau sa si plantez acvariul in functie de asta.
Am un acvariu in stadiul de proiect adica inca nu este nici cumparat, dar sper ca va fi in urmatoarele luni. As vrea sa stiu daca ar merge sa pun Ramirezi in el, eventual cu inca o specie. Ce specii mici merg cu Ramirezii? Si cam cate exemplare as putea sa pun in 180 l?
Pana la urma am gasit depozit Profipet in Lugoj. Cred ca o sa imi iau JUWEL Rio 180. N-are geam curb dar diferenta de pret este de vreo 5 milioane. Adica ar fi cam 10 milioane in total. Daca au mai ieftin decat e la petshop in Timisoara o sa imi iau de acolo, din Lugoj. Sa imi fac singura nu m-as risca deoarece la asa ceva n-am experienta si nici nu am pe cineva care sa se priceapa si sa ma ajute. Oricum, sa fie banii mai intai si cu transportul am auzit ca e problematic, daca vine bucati asta e... plus ca la vreo 40 de kg ar fi ceva de plata. Maine ma duc sa vad exact exact cat imi vine sa il iau din Timisoara . Wish me luck!
Ciao! Sunt Roxana si sunt din Timisoara. Zilele astea m-am hotarat sa imi iau acvariu. Defapt, sa imi iau din nou acvariu. Am mai avut dar am renuntat acum cativa ani din motive care nu au tinut de mine. Am avut un acvariu de 80l cam 4 ani, cat de cat stiu cu ce se mananca principiile de baza. Acum as vrea sa iau ceva mai mare, m-am gandit la 180l. As vrea sa il iau gata echipat sa zic asa, de exemplu Juwel Vision 180, desi mi se pare cam scump. Oricum e o chestie de viitor, adica prin vara, pana atunci o sa strang banii si ma pun la punct cu teoria. Am gasit diferente de preturi pe net, as vrea sa imi spuneti daca gasesc la un pret mai mic pe undeva acvariul asta, sau poate o alternativa la volumul asta. E imperios necesar sa aiba un capac ca lumea pentru ca am pisica

Forum Index » Profile for RoxxyG » Messages posted by RoxxyG
Go to: