Message |
|
Buna,
Detin un acvariu 150*60*60, sticla de 12mm, vreau sa il populez cu cichlide africane si am nevoie de ajutorul DVS pentru amenajarea acvariului.
Acvariul are capac cu sistem de iluminat compus din 4 tuburui T5 de 80w/tub, iar filtrarea e compusa din doua filtre externe un Tetra tec Ex 1200 si un
Eheim Professionel 2228.
Acvariul este amplasat intr-un birou, unde o sa-l vada multa lume si as vrea sa fie ceva placut ochiilor, de aceea inclin spre un acvariu cu pesti de Malawi.
As avea urmatoarele intrebari : ce lumina sa folosesc, ce decor si bineinteles ce varietati de malawi?
|
 |
|
Buna ziua,
Ma numesc Cornea Ionica, am 27 ani sunt din Sebes judetul Alba, primul acvariu l-am avut la varsta de 13 ani.
Am avut doua bazine plantate, respectiv unul de 540l si unul de 250l, am renuntat la plante in favoarea acvariior pentru discusi.
Momentan detin mai multe acvarii sterile populate cu discusi, o sa incerc sa atasez si niste poze, unele mai vechi de pe vremea plantatelor si unele mai noi cu discusii.
Urmaresc de foarte mult timp acest forum si vreau sa-i felicit pe cei ce se ocupa de buna organizare a forumului.
|
 |
|
|
|