Message |
|
Ce pot spune eu despre ei este ca trebe sa va ganditi de 2 ori inainte sa cumparati unu.....am avut si eu candva un Tetraodon cochinchinensis si pot sa spun ca mi-sa spus la cumparare ca este f agresiv si am tinut 2 bucati singuri..( am adaugat 10% sare de mare) in acv si a fost totul in regula unu acomodat altul nu si a venit proba cu hrana sa le testez agresivitatea cand am testat cu sifori nici o demonstartie..si l-am mutat in acv. meu preferat pana a doua zi nici un peste viu a omorat tot si peste toate mi-a omorat si un citrinelum care avea de peste 10 ori dimensiunea lui..asa ca daca vedeti vreodata specia asta in magazin nu o cumparati daca vreti sa o tineti cu alti pesti chiar si ei mai multi...l-am crescut mai bine de 4 ani si a fost hranit doar cu pesti.... recomandarea mea este ca nu este un peste pt oamnei care vor un peste documentativa inainte sa il asimilati...f putine specii ajung in tara noastra care sunt de apa dulce fiti sigur ca multi din cei de pe piata nu sunt asa ca ......eu unu nu il recomand daca nu ai o pasiune pt el...mie imi place enorm ferocitatea lui daca ma puteti ajuta careva cu ceva informatie de unde as putea gasi de cumparat cateva bucati de Tetraodon cochinchinensis as fi recunoscator. multumesc
|
 |
|
boala nu e de o luna...e de mai bine de jumate de an si nu a fost afectat alt peste din acvariu......si dece nu cred eu ca e finroot pt ca nu e atatcata toata partea ....mult mai mult cred ca e o deficiernta..deasta am apelat la frum crezand ca cineva a mai fost lovit de cazul asta si ar avea o explicatie..dar se pare ca pana acum nu a fost citit de unu care a trecut prin asta...e o "boala " de mai bine de jumate de an nu creste nu scade si nu este decat la melanotenii...........
|
 |
|
faza e ca am citit despre finrotu asta si , eu nu cred ca e asa ceva..pt ca scrie cum ca s-ar pune pe toti pestii din acvariu..nu numai pe unii cu atat mai mult doar pe un singur fel de pesti...aici e problema ...mi-e mie sa nu fie ceva lipsa sau in plus in acvariu...(minerale)
|
 |
|
bosemani mai sus..scuze .....glosolepisu asta......le-am pus asa ca nu am reusit altfel nu m-a lasat sa pun mai multe si erau prea mari
|
 |
|
glosolepis doar la coada
|
 |
|
lacustrisu are si pe prima dorsala...
|
 |
|
nu se agraveaza ca e de multa vreme si e doar la melanotenii......eu am pus in apa albastru de metil.....triplafavina(sau cum ii spune) ,schimb apa odata la 2 saptamani 30% le tin curat dar cred ca e ceva parazit totusi....nu afecteaza inot nu afecteaza la mancat si nici pe alti pesti doar pe melonetinii dar pe toate sub speciile de melanotenia care le am..la toate e la fel
|
 |
|
nu are toata coada doar partea de jos ..las ca fac rost de un aparat si o sa pun poze ...
|
 |
|
am vazut tablelul ala ..dar nu e nimica de pe el......o sa incerc sa fac o poza sa gasesc ceva aparat mai performant sa se inteleaga ceva.......
|
 |
|
Salut vad ca aici se discuta despre tot felul de boli ..am si eu o problema dar nu am gastit raspuns pana acum
- majoritatea pestilor de la mine din acvariu au partea de jos a inotatoarei caudala "macata" am incercat ceva tratamente dar momentan nimica...nu stiu ce ii virus, parazit ,ciuperca , bacterie ca sa stiu care ar fi tratamentu adecvat....daca aveti ceva sugestii care v-ati mai intalnit cu asa ceva lasati-mi si mie cateva nume sa vad de el pe net...
ms mult
|
 |
|