[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dark1819
Forum Index » Profile for dark1819 » Messages posted by dark1819
aseara am oprit filtrul si ghici....am mai gasit 5 puisori cred ca pe ceilalti i-au mancat somnii...inca mai are ceva burtica...o mut in fatatoare...

ms..
kmol wrote:Din cate am vazut eu burta ar trebui sa fie patratoasa si sa dea impresia ca este "deplasata spre fata". Uneori au tendinta de a se ascunde atunci cand sunt aproape sa fete, stau cuminti intr-un loc cat mai retras (ma rog eu fiind mai sadic ziceam ca stau acolo sa nu le vada nimeni cand mananca). Daca o lasi prea mult singura in maternitate stresul este destul de mare si ai sanse sa nu vezi nici un pui viu.

patratzoasa e cam de 1 sapt...dar nimic...simptome sunt (faza cu "maturatul" peretilor deasemenea le da si shuturi celorlalti pesti)...si tot nimic...
am mai patzit-o 1 data tot asa si...a ramas fara burtica intr-o dimineatza dar...nici piuii nu erau prin acvariu..
danc wrote:Salut,

Incapatanata rau...nu vrea, a ? Poate ii trebuie un stimulent....

...?
stimulent....?
salut.....din nou

am 1 xihpho care dupa ce a stat 1 saptamana in fatatoare tot nu vrea.....

voi ce ziceti o mai pun...sau...

http://yfrog.com/n5photo008mjx
ooo...era sa uit ce era mai important.....sticla..

stie cineva prin sibiu vre-un atelier sau cum se va numi el...? ca na tre slefuita si mi-as dori sa fie taiata si perfect (dupa cate am inteles electronic )

am tot sunat din ce am gasit eu p goagle dar "ne pare rau ne ocupam doar de tamplarie pvc".
Beni wrote:Salut! 7mm dar te poti uita pe http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium

Date referitoare gasesti tot pe siteul de mai sus

Foloseste silicon special pt sticla. recomand marca Bison...dupa ce se usuca parca sticlele se sudeaza intre ele, de abia mai poti desface.

oopsss...safety factors..commonly used 3.8...oare si p la noi?
buna,

am revenit pentru niste noi sfaturi! Acvariu care il am in prezent e super ok dar cam micut (60 l).

acum as vrea sa construiesc unul mai mare...150 l.

a) Ceea ce nu stiu (si am tot cautat pe google, forumuri etc) cat de groasa trebuie sticla pentru urmatoarele dimensiuni:

1x latime 40, lunigime 65 cm -partea de jos a acvariului
2x latime 40, lungime 65, inaltime 45 -fetele acvariului
2x latime 40, inaltime 45 -laturile

b: cata lumina, as dori sa tin mai multe specii de plante (indiferent de cat de pretentioase sunt la lumina,
neoane am gasit ceva mai pe bugetul meu de 18 w daylight Osram) si pesti (pe la capitolul compatibilitati nu am ajuns inca)

c: cum e mai bine sa fie construit acvariul cu silicon pt sticla sau .. (nu as vrea sa ma trezesc intr-o seara ca innot )
Editat de Lofty: Intrebarea ta o sa ramana doar aici.
sal....
cam la fel e si p la mine ....haideti sa va povestesc...
Acum 1 luna am cumparat niste pestisoi printre care si o femela xipho burtoasa.Nu stiam de ce e burtoasa , credam ca e doar grasuta.
Ei bine a doua zi mi-a fatat 1 pestisor...sau cel putin doar unul a mai ramas.

De atunci burtica ei a ramas la fel de mare si cu pata aceea neagra din zona genitala.Aeara vazand ca este foarte agitata pot spune ca turbata(imi matura practic colturile acvatiului, se baga cu burtica in substrat, cu botul in peretii acvariului si se mai si batea cu masculul xipho) am decis sa o mut in alt acvariu singura in care sunt mai multe plante pe care "le cresc".
Ehh ca sa vezi starea de stres nu a disparut si nici nu mai mananca .
CE sa ii mai fac...?

si parca ....dar parca mi se pare ca innoata putin intr-o parte dar foarte putin

mentionez ca am un acvariu de 25 l (unul de 60 homemade in asteptare, e la "uscat"), inclazitor de apa cu termostat, filtru de apa intern, cam zgomotos, dar pentru o capacitate de 80l, ca substrat niste pietricele (care cu siguranta nu sunt calcaroase) si niste plante de acvariu culese personal dintr-o crescatorie de pesti si plantate in mici recipiente...

Forum Index » Profile for dark1819 » Messages posted by dark1819
Go to: