Buna ziua!De o saptamana am cumparat un acvariu de la Aa-Aquariums de 15L.Am hotarat ca pt. inceput sa incep cu acesta,iar in viitor daca imi va placea voi cumpara unul mult mai mare.
Problema mea este ca am pus pestii in el de 4 zile iar astazi apa era murdara,mirositoare.Eu am inteles ca apa se schimba o data la saptamana.Acvariul are urmatoarele dotari:
Model No.:
AA310LGW
Product Name:
12.4" Rect. Aquarium (15L / 4 US Ga)
Description:
- Fish@Hotel.Series
- 6W Fluorescent Lamp
- Tank top integrated filtration for easy and convenient maintenance
- 3 stage filtration, Mechanical, Chemical and Biological
Aquarium Dim: 31.5 x 25 x 30cm / 12.4 x 9.8 x 11.8inch (L X D X H)
Capacity: 15L / 4 US Ga.
Input: 220-240Vac 50Hz
Watt: Less than 9W
Lamp: 1 x T5 6W Fluorescent Lamp Tube
Colors Available: Black & Silver
Acvariul arata asa :
http://www.aa-aquarium.com/showroom4.php?id=16&level=3&line_id=24
Este identic cu acesta.Azi cand am desfacut filtrul si am curatat acvariul am vazut ca are 4 bile de plastic striate,si un burete in care este un saculet sa plasa cu ceva negru in el(carbuni presupun).
Mai trebuie ca cumpar vreun accesoriu la acvariu?(in afara de termomentru,incalzitor).Ma refer doar pt. a mentine limpezimea apei.Am pus in apa si solutie pentru conditionarea apei Sera Aquatan si inca o solutie Sera Bio Nitrivec(mediu lichid pt. filtre biologice cu bacterii purificatoare pt. acvariul de apa dulce.
Pestii i-am hranit de 3 ori pe zi cu larve rosii,pureci si fulgi pentru a diversifica.Acei fulgi au un miros neplacut dar de fiecare data le-am dat pestilor putin pt. a nu ramane in apa.
Acvariul se poate umple pana sus sau trebuie lasati cativa centimetri ?
In acvariu am 4 guppy si vreau sa ma adaug 2 neoni eventual.
Astept parerile voastre.
Multumesc.