[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: joy4joy
Forum Index » Profile for joy4joy » Messages posted by joy4joy
buna,mai este valabil?
tot in zona titan stau si eu.
vand sau donez femela beta
Bucuresti,zona titan
mai este valabil?
mersi mult..m-am uitat atent si nu au pete albe,poate e din cauza ca nu am sifonat ink substratul
inca o intrebare....pestisorii au inceput sa se scarpine de pietris,buturuga,pietre....ce trebuie sa le dau?
ok,mersi de sfaturi
am pus in acvariul mic 3 plante,pietris granulatie 2-4 mm si niste pietre mai mari sa se piteasca puii si apa din acvariul mare...lumina difuza
dap,ai avut dreptate...a fatat de indata ce am pus-o in mini acvariu...pana acum a facut vreo 10-15..pare totusi cam stresata,se tot agita si se loveste de peretii acvariului..
In cat timp credeti ca va fata?Deja e f agresiva cu toti pestii din jurul ei,fugareste masculul iar cand nu face asta sta pitita in plante,aproape de fundul acvariului.
e necesar sa o mut deja in maternitate?

image
de acvariu si intreba,daca ai fost atent
noii locatari au sosit!

image
depinde de unde il iei...90 lei de 70l din piata sau incepand de la 230 lei prin Cora,Auchan sau la pet-shopuri
:calm ia din comert solutie impotriva algelor
pai daca folosesti fertilizant in disperare nu e de mirare..iar lumina nu o lasa non-stop aprinsa...
despre fertilizant,eu am folosit doar plantamin,dupa indicatiile lor,cate 5 ml la 10 l de apa de acvariu pentru un acvariu NOU,iar fertilizarea nu se face zilnic sau saptamanalci abia la 4 saptamani dupa prima fertilizare,deci aproximativ dupa ce se incheie perioada de ciclare a noului acvariu...
cred ca exagerezi putin cu schimbatul apei zilnic...in plus,ai un filtru care isi face treaba ,iar daca nu sunt semne de aparitie a alegelor nu are sens sa faci schimbari zilnice...la mine in acvariul nou,de 4 zile de cand l-am amenajat nu e nici un semn de tulburare a apei sau de aparitie a algelor....
nu mai sacai plantele zilnic,numai bine nu le faci...
da,erau f sociabile,mai ales fetita,venea mereu la mine cand o hraneam,statea la mangaiat...baiatul era nebun tare,sperios,dadea ture de bazin toata ziua,iar cand ii lasam prin casa se ascundea mereu sub dulap,pe cand fetita iesea pe balcon la soare...imi lipsesc mult
pe baiat il cheama Alecu,iar pe fata Melisanda(nu rade,le-am primit de la bunica prietenului meu cu nume cu tot-si cu filtru )
aaa..nu nu,e lacul meu si am bagat puiet de caras din ala de balta acum cativa ani,iar acum e plin de peste
astea sunt

image

Forum Index » Profile for joy4joy » Messages posted by joy4joy
Go to: