[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: soul4u13
Forum Index » Profile for soul4u13 » Messages posted by soul4u13
Dupa cum am spus acvariul este RIO 125, capacitatea de 125 litri are filtru gen bioflow,lumina asigurata de 2 neoane pentru mai multe detalii http://www.juwel-aquarium.de/en/rio.htm?cat=4. Ca pompa de aer folosesc Resun airpump AC-9602, cu 2 iesiri prima intr-o piatra verde situata in coltul acvariului si a 2 iesire intr-un furtun/perdea de aer situat in spatele radacinii de mangrova.
Nu am mentionat anterior ca inauntru se afla o radacina de mangrova, cca 40-45 cm, si 3 plante-2 anubias si una nimphea lotus.
Multumesc celor care au raspuns si azi am plecat deja sa caut solutiile necesare pentru testarea apei/amoniac,nitrit si nitrat.
Mentionez ca apa pe care am pus-o/schimbat-o a fost apa de la robinet tratata cu solutia Aquasafe de la Tetra.
Astept in continuare raspunsurile voastre si va multumesc
Buna ziua. Sunt un nou junior in forum si de asemenea in tot ceea ce tine de acvarii. Am citit cu interes diferitele topicuri prezentate pentru am formula o parere.Am cumparat un acvariu pe care in urma unor sugestii mai putin intelepte lam si populat foarte rapid. Acvariul este model RIO 125 cu toate accesoriile aferente. Am pus inauntru vreo 30 de pestisori ca specii fiind scalari 7 neoni 3 velifere 3 zebre 6 conconius 8 sanitari 3 un melc si 2 discusi.La sugestia/opinia vanzatorului-acavriul fiind cumparat dintr-un centru specializat am fost asigurat ca toate vor merge bine, insa vina mea fiind ca nu mam documentat mai inainte. Foarte probabil ca este supra populat.
Intrebarea,rugamintea mea ar fi daca imi puteti da niste sugestii cum sa procedez mai departe intrucat nu asi dori sa se dovedeasca pana la urma o investitie esuata si sincer nu doresc nici ca pestii sa moara,asi prefera sa ii dau inapoi.
Acavriul are aproape o saptamana, apa am schimbato in proportie de 30% deja si pana acum toti pesti "par" in regula.
Va multumesc anticipat si imi cer scuze fata de cei care se vor simti ofensati de postarea acastui anunt.

Forum Index » Profile for soul4u13 » Messages posted by soul4u13
Go to: