[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: irinel009
Forum Index » Profile for irinel009 » Messages posted by irinel009
Multumesc ,intradevar se vede diferenta doar intr-o zi
daca ai folosit lampa cu UV pentru infuzori, in cat timp ai scapat de ei ,iar hranirea ai facut-o normal, ai ajutat si cu schimburi de apa?
de 2 zile am infuzori intr-un acvariu,am incercat sa dau mancare mai putina dar tot nu dispar, asa ca am cumparat o lampa cu UV de 9 w , stie cineva daca intradevar e eficienta si pentru infuzori ?
da poate asa o fi dar acorus gramineus var.variegatus - Japanese rush este planta de acvariu ,stiam ,iar ca substrat am bagat de la JBL Florapol 200 asa ca le-am creat toate conditiile,sau macar am incercat, anubiasul ala din ghiveci ,debea il cumparasem atunci cand am facut poza ,acum e la locul lui pe buturuga,oricum iti multumesc pt sfaturi dar tot nu stiu care e cauza,poate tot tuburile de neon
scuze,aici sunt :

http://www.acvariu.ro/coppermine/thumbnails.php?album=1293
adevarul ca pentru echinodorus e foarte buna lumina iar anubias sunt pline de pui dar pe unele mi le-a ars pur si simplu ,am sa postez cateva poze sa le vedeti si voi ,sunt in album aici nu stiu cum sa le postez
ai folosit sa inteleg tipul asta de tuburi ?Eu am avut 3 pe acv si mi-a umplut anubias nana de alge lungi ca niste fire de par ,nu stiu ce sa mai zic ,cred ca trebuie cautate altfel de tuburi,prima data m-am bucurat ca e lumina galbena dar acum...................
oare as putea ilumina un acvariu de 340 litri cu 2 tuburi de 36 W,fara sa am probleme cu algele ,mi se pare ca au o lumina foarte galbena cred ca e buna pt plante.
dar din zona Galati Braila avem unde gasi Osram Fluora?
Andariel wrote:
irinel009 wrote:Poze cu discusii ,ai?

Din pacate nu, dar iti pot arata cum aratau cand erau pui: http://img13.imageshack.us/img13/4633/discusi.jpg
Multumesc ,sunt frumosi ,dar era buna o fotografie recenta
Poze cu discusii ,ai?

Forum Index » Profile for irinel009 » Messages posted by irinel009
Go to: