[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Oscar1993
Forum Index » Profile for Oscar1993 » Messages posted by Oscar1993
va salut . am o problema cu apa de la robinet si anume :
gh :20-21
kh:20 .
pestii de acum rezista in aceasta apa de vreo 2 ani dar m-as orienta si pe alte specii scalar ,discus apistogramme si apa aceasta nu cred ca le face bine .
intrebarea mea este : cum pot scadea aceste valori ?
varianta cu osmozor pica , deci ce as putea face?
exista si la mine 2 specii de killie , urmand sa mai ajunga cateva pe viitor si anume :
Aplocheilus lineatus "gold"
Nothobranchius guentheri zanzibar .
dar ancistrusii ii dai separat ?
se doneaza 4 zebre ,mature ,par a fi femele , sunt 2 roz si 2 normale
as prefera sa le dau duminica dimineata .
se poate inchide
am de vanzare un caras auriu red cap oranda de 8 luni si aproximativ 10 cm lungime
pret 20 ron
poza aici http://img11.imageshack.us/img11/3601/imgp3436.jpg

puteti propune schimburi cu pesti in special betta

multumesc
am si eu o mica problema :maine voi un ciclasoma nigrofasciatum de vreo 5cm ,ok toate bune si frumoase numai ca acvariul in care va sta este la lipit ,si va mai dura inca vreo 2-3 saptamani pana va fi ciclat .intrebarea mea este urmatoarea:il pot tine intr-un acvariu de 42 de l impreuna cu 3 betta 3 cory si un neon ? stiu ca speciile nu sunt compatibile dar nu va sta mult acolo

multumesc
salut am un acvariu de vreo 30 de l 48\30\34 si stiu ca mi-ar a trebui un neon de vreo 45 w .

gasesc un asemenea neon la 35-40 cm lungime ?

multumesc
buna , in primul rand bine ai revenit da-ne niste informatii despre acvariul tau : dimensiuni ,filtrare lumina etc. si sa stii ca zifo cu carasi nu se prea potrivesc

o zi buna
ok , asa o sa fac

multumesc
ok a trecut cam o ora de cand am postat ,am pus femela intr-o maternitate improvizata ,sta pe fundul ei pe o parte si respira repede :e bine
salut ,am o femela de molly de vreo 5cm cu burta mare si albicioasa ,:este bolnava sau trebuie sa nasca ?de unde stiu cand trebuie sa nasca ,care sunt semnele ,daca este gravida ar trebui de pe acum separata?

multumesc
salut ,

am si eu de donat 1 pereche molly ,au cam 3 luni si un mascul xifo
contact prim pm sau la adresa de messenger simonneagu,repet sunt valabili doar pentru galati ,puteti propune si scimburi cu plante
salut, sa stii ca acvariul e reusit , in locul acelei pietre cred ca i putea face un backround din polistiren care sa iti acopere si cele 2 laterale mici . corectati-ma daca gresesc
in primul rand bine ai venit , citeste articolele de pe site cu ciclul azotului dar vad ca nu ne-ai zis nimic de pestii pe care ii ai sau pe care ii vei avea
salut, si bine ai venit

1. temperatura oprima pentru cresterea scalarilor ar fi 24 grade C iar pentru reproducere vei avea nevoie de 26-28 grade C
2.Scalarii nu sunt pretentiosi in privinta hranei. Ei accepta o gama larga de mancare, de la cea tip fulgi la cea deshidratata. Ca supliment pot fi hraniti cu Tubifex, creveti, Daphnia, si hrana vegetala cum ar fi salata oparita, mazare fiarta, etc.
3.despre ph stiu ca ar trebui sa fie cuprins intre 5,8-6,2
4.daca intrebi desppre oxigen cred ca ai o pompa de aer si un burete ,daca e asa la volumul ala vei avea nevoie de un filtru intern sau extern si poti tine si pompa de aer
5.ii poti hrani de 2-3 ori pe zi

daca gresesc sa ma corecteze careva

multumesc
@alexethe1:betta nu au depus pentru ca sunt prea mici , au cam 3 luni
@adriancalotescu:voi cumpara si un filtri intern dar nu stiu ce debit al trebui sa aiba ,voi ce parere aveti?
pentru a nu creea neplaceri o sa imi schimb si nick-ul
@val :ai pm
da ai dreptate cu plecoul abia dupa ce l-am cumparat am aflat ,o sa il donez sau vad eu deoarece stiu ca se face mare tareeee ,o sa incerc sa pun si poze
Buna ma numesc simon ,am 15 ani si tin sa va anunt ca este primul meu post pe acest forum si sper sa nu fi inceput cu stangul. am un acvariu de 30 de l ,dotari:pompa de aer +burete ,si incalzitor (nu mai stiu cum se numeste ) de vreo 50 w .Pesti: 3 betta (un mascul si 2 femele ) 3 cory un pleco si vreo 3 pomacea . plante : 3 valisneria si un echinodorus ,nu stiu de care ,mentoinez ca am scapat de alge folosind tetra algumin ,fac schimburi saptamanale de cate 10l de apa .oricice sfat sau critica sunt asteptate

Multumesc

Forum Index » Profile for Oscar1993 » Messages posted by Oscar1993
Go to: